Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Note 10 Smartphone

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Note 10 Smartphone
Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Note 10 Smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Note 10 Smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Note 10 Smartphone
Video: 2 недели с Samsung Galaxy Note 10+ 2024, April
Anonim

Samsung Galaxy Note 10 is een randloze smartphone met hoge prestaties en een vrij hoog prijskaartje. Is deze smartphone het kopen waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Note 10 smartphone
Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Note 10 smartphone

Ontwerp

De fabrikant heeft de aan/uit-knop naar de linkerkant verplaatst, hoewel deze bij bijna alle smartphones aan de rechterkant zit. Dit zorgt voor veel overlast, aangezien het nu onhandig is om een screenshot te maken of deze simpelweg toe te voegen. Dit is een fout die door veel gebruikers is bekritiseerd. Wanneer u deze telefoon gebruikt, moet u zich omscholen.

Samsung Galaxy Note 10 is frameloos, en daardoor erg glad en snel vuil. Het is ook moeilijk te gebruiken in de zon, omdat de zijpanelen reflecties creëren en kleurtinten vervormen.

Beeld
Beeld

Het scherm beslaat hier een zeer groot deel van het voorpaneel. Gelukkig weegt hij nog geen tweehonderd gram. De hand wordt niet moe bij langdurig werken met het apparaat. Voor comfortabeler werken is de pen hier bedoeld. Het is zeer aangenaam in gebruik - het glijdt soepel over het scherm en weegt heel weinig.

Beeld
Beeld

De fabrikant verstopte de frontcamera niet in de case, zoals bij de OnePlus 7T Pro. Het bleef bovenop het scherm en was beperkt tot slechts een kleine pixel. De "pony" speciaal voor haar was ook niet weggeknipt.

Beeld
Beeld

Camera

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 10 MP. Dankzij de groothoeklens wordt de kwaliteit van foto's op een extreem hoog niveau behaald - goede detaillering en uitwerking van kleuren en schaduwen.

De hoofdcamera bestaat uit drie lenzen, elk met:

  • 12 MP, f/1, 5 of f/2, 4;
  • 12 MP, f / 2, 1;
  • 16 MP, f / 2, 2.

De eerste is dankzij de groothoekmodule verantwoordelijk voor de grote dekking van de foto. De tweede is nodig voor het detailleren van kleur en schaduwen, gewoon om een mooi en helder beeld te creëren. En de derde is nodig om dichterbij te komen. Dankzij de telelens kan er meerdere keren op het object worden ingezoomd en gaat de kwaliteit praktisch niet verloren.

Beeld
Beeld

De camera kan video's opnemen in maximale kwaliteit 4K (extensie 3840 × 2160 pixels) met een frequentie van 60 frames per seconde. Dit is echt een heel mooi resultaat. Het is vermeldenswaard de uitstekende detail- en kleurweergave.

Specificaties:

De Samsung Galaxy Note 10 wordt aangedreven door een Exynos 9825 octa-core SoC gecombineerd met een Mali-G76 MP12 GPU. Ondersteund besturingssysteem - Android 9 + One UI. Het werkgeheugen is 12 GB, het interne geheugen bereikt 512 GB, terwijl het kan worden uitgebreid met een geheugenkaart tot 1 TB. Logisch dat de smartphone twee simkaarten ondersteunt.

Er is NFC, maar er is geen poort voor 3,5 mm bedrade hoofdtelefoons. De batterij is zeer ruim - 4300 mAh, er is een snellaadmodus van 45 W. U kunt uw telefoon ook opladen met een draadloze oplader, maar deze moet u apart aanschaffen.

Aanbevolen: