Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11 Pro Max

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11 Pro Max
Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11 Pro Max

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11 Pro Max

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11 Pro Max
Video: 2 месяца с iPhone 11 Pro Max, все плюсы и минусы 2024, Mei
Anonim

In september hield Apple een presentatie waarin ze een nieuw apparaat presenteerden, de iPhone 11 Pro Max, dat veel verschillende en nieuwe elementen bevat, evenals tekortkomingen en tekortkomingen.

Alle voor- en nadelen van de iPhone 11 Pro Max
Alle voor- en nadelen van de iPhone 11 Pro Max

Ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe iPhone 11 Pro Max heeft veel aandacht gekregen van consumenten. En als we rekening houden met het voorste deel van de smartphone, dan zal het nauwelijks mogelijk zijn om het te onderscheiden van dezelfde iPhone Xs Max. Dit onderdeel zal alleen verschillen van andere generaties in schermuitbreiding, grootte en dikte.

Beeld
Beeld

De visuele verschillen bevinden zich aan de achterkant van de iPhone. Er zijn drie kamers tegelijk op het glaspaneel. Het ongemak zit hem in het feit dat het blok met de camera's een beetje uitsteekt, en als je de telefoon zonder hoes op de tafel achterop legt, zal hij ongelijk liggen. Deze beslissing maakte het toestel echter herkenbaar en nog populairder.

Beeld
Beeld

De iPhone 11 Pro Max is gemaakt van roestvrij staal en heeft een paneel van matglas. De smartphone glijdt, in tegenstelling tot de iPhone Xs Max, niet over het oppervlak en ligt beter in de hand. Daarnaast blijft het toestel licht, met een gewicht van slechts 226 gram.

Camera

De iPhone 11 Pro Max heeft drie camera's aan de achterkant, die elk als een specifieke lens fungeren. De eerste is groothoek, de tweede is ultragroothoek en de derde is tele. Er zijn veel modi, waaronder de nachtmodus.

Beeld
Beeld

En objectief gezien heeft deze telefoon een van de beste camera's onder de concurrenten. Als je het vergelijkt met eerdere generaties, dan zal hij bij goede verlichting betere foto's maken dan de iPhone 11, maar bij nachtopnamen is het de Pro Max die iedereen voor is.

Beeld
Beeld

Als we rekening houden met de kenmerken, dan hebben drie modules op de achterkant van de smartphone 12 megapixels, je kunt video's maken in 4K-kwaliteit. De frequentie zal 60 frames per seconde zijn. De camera aan de voorkant heeft 12 megapixels en kan ook in 4K-resolutie fotograferen, maar de frequentie wordt teruggebracht naar 30 frames per seconde.

Beeld
Beeld

De ontwikkelaars besteedden speciale aandacht aan de telemodule en vergeleken met de iPhone 11 werden de foto's minder zeepachtig in het veld. Gebrek aan verlichting is nog steeds kritiek, maar lang niet zo erg.

Specificaties:

De Apple iPhone 11 Pro Max heeft een Apple A13 Bionic SoC met 6 cores (2 high performance en 4 energy efficient), een Apple M13 coprocessor, waardoor je makkelijk navigeert met een elektronische kaart of een kompas. RAM - 4GB. Er is gezichtsherkenning met behulp van een TrueDepth-camera, NFC (die helaas alleen werkt binnen Google Pay), Bluetooth 5.0.

Een van de belangrijke nadelen is het ontbreken van een poort voor een geheugenkaart, evenals een 3190 mAh-batterij. Het ontlaadt zeer snel. Bij actief gebruik moet je hem twee of drie keer per dag op het lichtnet aansluiten.

Aanbevolen: