OnePlus 5: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

OnePlus 5: Review, Specificaties, Prijs
OnePlus 5: Review, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 5: Review, Specificaties, Prijs

Video: OnePlus 5: Review, Specificaties, Prijs
Video: Распаковка и обзор OnePlus 5 2024, Mei
Anonim

OnePlus heeft een grote sprong gemaakt in de moderne mobiele markt met zijn concurrerende vlaggenschip in Shanghai. Hij blijft een groot aantal gebruikers verbazen en veroveren, ondanks het feit dat hij nog steeds een nieuwkomer is onder roofzuchtige haaien die de smartphone-niche al heel lang bezetten. Het jonge bedrijf besloot zijn eerste succes te consolideren met de release van de OnePlus 5-smartphone, die een uitstekende dubbele camera en een nieuw ultramodern platform kreeg.

OnePlus 5
OnePlus 5

Vlaggenschip uiterlijk

OnePlus maakte er geen geheim van dat het deels het bekende Apple kopieert. Maar dit is haar bewuste keuze. En waarom niet profiteren van de coole ideeën van 's werelds beste merk? De OnePlus 5 smartphone is uitgebracht in klassiek zwart (Midnight Black) en de originele tint nat asfalt (Space Grey). Dit vlaggenschip is een soort "slank" geworden ten opzichte van zijn voorgangers. Het toestel is verlengd en iets dunner gemaakt. Nu zijn de afmetingen 154 millimeter lang, 74 millimeter breed en 7,3 millimeter dik. Het gewicht van dit toestel is 153 gram. Dit had geen significante invloed op de ergonomie. Het voorpaneel bevindt zich onder het gehard glas met een oleofobe coating. Al het andere is stevig in het metaal genaaid. De smartphone heeft aan de rechterkant een power-knop, terwijl de volumeknop aan de linkerkant is geplaatst. Een uitstekende beslissing van de fabrikant was om de luidspreker van rechts naar links te verplaatsen. Dit maakt het nu mogelijk om de luidspreker niet te overlappen wanneer het mobiele apparaat verticaal of horizontaal wordt geplaatst. Er is ook een vingerafdrukscanner. Het display van de OnePlus 5 is Optic Super AMOLED.

Smartphonespecificaties

Besturingssysteem - Android 7.1.1 Nougat met eigen shell van Oxygen OS. Random access memory (RAM) 6/8 GB en intern geheugen 64/128 GB. De hoofdcamera is 16 megapixels, f / 1, 7, autofocus, 4K-video. Extra camera 20 megapixels, f / 2, 6, autofocus. Frontcamera 16 megapixels, f/2.0, vaste focus. Batterij 3300 mAh, Dash Charge (5 V 4 A). Een recensie van de oneplus 5-smartphone stelt u in staat om de belangrijkste kenmerken en duidelijke voordelen te zien. Dit geldt voor de Qualcomm Snapdragon 835, dubbele camera met 2x zoom, dunne metalen behuizing, Super AMOLED-display en snel opladen.

Afbeelding
Afbeelding

De kosten van dit mobiele apparaat op de markt komen met een brede prijsklasse. Gemiddeld wordt het vlaggenschip aangeboden van 32 tot 43 duizend roebel, afhankelijk van waar dit apparaat is gekocht (van een officiële vertegenwoordiger of niet). Je kunt proberen hem op de verkoop na te jagen, maar zelfs daar zal de prijs van deze Chinese smartphone ongeveer 28 duizend roebel zijn. Maar dit schrikt op geen enkele manier gebruikers af die zichzelf tot doel hebben gesteld gelukkige bezitters van deze moderne telefoon te worden. En hij verdient het waarschijnlijk. De recensies over één plus één 5 zijn immers buitengewoon positief. Het is echt een waardig model dat voldoet aan alle eisen van de afgelopen tijd, en de kosten in vergelijking met zijn meer prestigieuze concurrenten zijn laag.

Aanbevolen: