Hoe Op Te Nemen Naar Mp3-speler

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen Naar Mp3-speler
Hoe Op Te Nemen Naar Mp3-speler

Video: Hoe Op Te Nemen Naar Mp3-speler

Video: Hoe Op Te Nemen Naar Mp3-speler
Video: How to record a cheap MP3 Player 2024, Mei
Anonim

De mp3-speler is al lang een constante metgezel voor velen van ons. Dit is een geweldige manier om urenlang woon-werkverkeer met het openbaar vervoer te verdrijven, en het kiezen van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van hoge kwaliteit is een uitstekende methode om uw gehoor te behouden. Er zijn verschillende manieren om muziek op een mp3-speler op te nemen, afhankelijk van het merk en de kenmerken van elk, maar er zijn een paar hoogtepunten.

Hoe op te nemen naar mp3-speler
Hoe op te nemen naar mp3-speler

instructies:

Stap 1

Als u een mp3-speler gebruikt die de functie voor direct kopiëren ondersteunt, kunt u de gewenste bestanden er op dezelfde manier naar kopiëren alsof u naar een flashkaart kopieert. Sluit de speler met een kabel aan op uw computer en wacht tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Daarna wordt uw mp3-speler gemarkeerd met een verwisselbare schijf, waarnaar u nummers kunt kopiëren.

Stap 2

Als je speler Apple is, heb je Apple iTunes nodig om je tracks op te nemen. Download dit programma van apple.com en installeer het vervolgens. U moet het programma downloaden en installeren voordat u uw speler aansluit. Nadat u de speler hebt aangesloten, wacht u tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd en kopieert u de bestanden die u nodig hebt naar de speler met behulp van het Apple iTunes-programma. Schakel de speler niet uit voordat het kopiëren is voltooid.

Stap 3

Lees de technische documentatie voor uw speler zorgvuldig door. In de regel geeft het aan of speciale programma's moeten worden gebruikt voor het kopiëren van muziek, of dat het voldoende is om de speler aan te sluiten. Als u synchronisatiesoftware gebruikt, moet u de software eerst installeren - zelfs de nieuwste besturingssystemen hebben mogelijk geen stuurprogramma's voor uw speler.

Aanbevolen: