Hoe Maak Je Een Telefoon Van Een Laptop?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Telefoon Van Een Laptop?
Hoe Maak Je Een Telefoon Van Een Laptop?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoon Van Een Laptop?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoon Van Een Laptop?
Video: Broken smartphone to working laptop transformation 2024, Mei
Anonim

Als uw laptop een microfoon, luidsprekers en een toetsenblok heeft, waarom zou u hem dan niet als telefoon gebruiken? Maar u hoeft alleen het probleem van de software en de verbindingsmethode op te lossen.

Hoe maak je een telefoon van een laptop?
Hoe maak je een telefoon van een laptop?

instructies:

Stap 1

Wat betreft de verbindingsmethode, alles is vrij eenvoudig en duidelijk - het hebben van een internetverbinding lost dit deel van de vraag op. Bovendien is het niet nodig om "gebonden" te zijn aan de kabel van de provider, verlengd tot thuis of op kantoor. U kunt internetten via draadloze protocollen EDGE, 3G, Wi-Fi en WiMAX. EDGE- en 3G-modems kunnen in bijna elke winkel voor mobiele telefoons worden gekocht. Operators bieden internetdiensten aan tegen relatief lage prijzen en bieden speciale uitrustingen aan met gunstige tariefplannen.

Stap 2

Daarnaast zijn er 4G-modems (WiMAX) te koop, die zorgen voor snelle internetverbindingen. Deze modems maken deel uit van de vooraf geïnstalleerde hardware in sommige laptopmodellen. Alle moderne laptops ondersteunen Wi-Fi, maar in tegenstelling tot EDGE-, 3G- en 4G-modems, moet u zich in de buurt van een werkend toegangspunt bevinden om verbinding te maken met internet.

Stap 3

Wat betreft de toepassingen waarmee u spraak- en videogesprekken kunt voeren, bieden de meeste populaire ICQ-clients deze mogelijkheid. Om bijvoorbeeld gratis met elkaar te bellen via een laptop en internet, kunt u de ICQ-, QIP-, Mail.ru Agent-applicaties en andere soortgelijke programma's gebruiken. Als je een webcam in je laptop hebt (je kunt deze ook los kopen), kun je je mobiele computer gebruiken voor videogesprekken met dezelfde programma's.

Stap 4

Het Skype-programma onderscheidt zich van de applicaties waarmee spraak- en videogesprekken kunnen worden gevoerd. Na het installeren van het programma, het registreren in het systeem en het aanvullen van uw rekening met een bankkaart of elektronisch geld, kunt u vanaf uw laptop bellen naar mobiele en vaste telefoons, evenals interlokale en internationale gesprekken voeren tegen zeer gunstige tarieven, die door geen enkele vaste telefoonoperator worden verstrekt.

Aanbevolen: