Hoe Maak Je Van Een Laptop Een Tv?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Van Een Laptop Een Tv?
Hoe Maak Je Van Een Laptop Een Tv?

Video: Hoe Maak Je Van Een Laptop Een Tv?

Video: Hoe Maak Je Van Een Laptop Een Tv?
Video: Amazing way to turn junk laptop into TV!! 2024, Mei
Anonim

Als laptopbezitter gebruik je hem als compacte tv. Tegenwoordig zijn er twee manieren waarop gebruikers hun laptop kunnen omzetten in een mini-tv.

Hoe maak je van een laptop een tv?
Hoe maak je van een laptop een tv?

Noodzakelijk

Laptop, tv-tuner, internetverbinding

instructies:

Stap 1

Overweeg om te beginnen een methode als het aansluiten van een laptop op internet-tv. Om dit te doen, hoeft u alleen uw computer te voorzien van de juiste verbindingssnelheid met het netwerk. Volg deze stappen om tv te kijken via internet op een laptop. Open de hoofdpagina van de zoekmachine en voer de zoekopdracht "TV online" in de overeenkomstige regel in. Onder de resultaten van de uitgave zult u zeker de dienst vinden die u nodig hebt, namelijk het uitzenden van een televisiesignaal via internet.

Stap 2

U kunt uw laptop ook in een tv veranderen door hem uit te rusten met een externe tv-tuner. Dit apparaat kan worden gekocht bij bijna elke computerhardwarewinkel. Nadat je de tuner hebt gekocht, moet je deze aansluiten op je laptop en de ontvangst van kanalen instellen. Volg hiervoor deze stappen.

Stap 3

Verwijder de softwareschijf uit de productdoos en plaats deze in het laptopstation. Nadat u hebt gewacht tot de media zijn geladen, installeert u de stuurprogramma's voor de tuner in de standaardmap. Start uw laptop opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd.

Stap 4

De computer start met de wijzigingen die in het systeem zijn aangebracht door de eerder geïnstalleerde software. Op het bureaublad ziet u een snelkoppeling naar tv. Je hebt het later nodig. In dit stadium moet u de tv-tuner op uw computer aansluiten. Dit kan door de USB-kabel van het apparaat in de bijbehorende aansluiting van de laptop te steken. Na het aansluiten van de tuner bepaalt het systeem zijn profiel. Sluit een antenne of kabel aan op het apparaat (als de televisie kabel is).

Aanbevolen: