Welk Bedrijf Een Tablet Kiezen

Inhoudsopgave:

Welk Bedrijf Een Tablet Kiezen
Welk Bedrijf Een Tablet Kiezen

Video: Welk Bedrijf Een Tablet Kiezen

Video: Welk Bedrijf Een Tablet Kiezen
Video: TOP 5: Best Tablets 2021 2024, Mei
Anonim

De tablet is een multifunctioneel apparaat dat een laptop of pc kan vervangen, als je kiest voor een degelijk en krachtig model. Bedrijven die tablets produceren, proberen klanten verschillende modellen te bieden, wat soms best moeilijk is om uit te kiezen.

tabletselectie per bedrijf
tabletselectie per bedrijf

De keuze voor een tablet kan niet alleen door het bedrijf worden beperkt, aangezien het belangrijkste in het apparaat de vulling is, niet het merk. Desondanks kan de fabrikant niet worden uitgesloten. Bij het kiezen van een tablet voor jezelf, moet je letten op verschillende beproefde en waardige merken.

Apple iPad

Misschien wel een van de beste tabletfabrikanten is Apple. De voordelen liggen niet alleen in het bekende merk, maar ook in de vulling. Ten eerste heeft elke generatie iPad een zeer krachtige batterij. Zelfs bij actief gebruik gaat de batterij 8-9 uur mee. Ten tweede de beeldkwaliteit. IPads hebben capacitieve schermen die niet alleen een goede kleurweergave hebben, maar ook zonder beschermfolies bestand zijn tegen vuil, stof, krassen. Daarnaast zijn de schermen van Apple toestellen touch-responsive en bestand tegen vingerafdrukken. Ten derde is er genoeg RAM voor alle applicaties. Ten vierde, het iOS-besturingssysteem. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere, omdat je hiermee een laptop en zelfs een vaste computer volledig kunt vervangen. Van de tekortkomingen kan men alleen de hoge kosten van de apparaten opmerken. Aan de andere kant is kwaliteit het waard om voor te betalen.

Samsung

De tablets van dit bedrijf hebben ook een aantal voordelen. Ten eerste het Android-besturingssysteem. Het is niet nodig om te praten over zijn populariteit en veelzijdigheid. Ten tweede de beeldkwaliteit. Samsung tablets hebben een zeer hoge kleurweergave. De schermmatrix is responsive en eenvoudig te bedienen. Het capacitieve scherm is bestand tegen kleine mechanische beschadigingen. Ten derde blijft de batterij, hoewel iets inferieur aan Apple-apparaten, krachtig. Actief gebruik is voldoende voor 6-7 uur werk. Ten vierde, de prijs. Samsung biedt klanten verschillende tablets in verschillende prijscategorieën, wat overigens geen invloed heeft op de kwaliteit van het werk.

Wexler, Explay, Ritmix

De tablets van deze bedrijven behoren tot de categorie budgetapparaten, wat hun werk niet beïnvloedt. Dus onder deze bedrijven kun je bijvoorbeeld een degelijke tablet kiezen die qua prestaties niet onderdoet voor merkmodellen. De enige nadelen zijn hun niet zo stijlvolle ontwerp, wat onhandig van bepaalde modellen, beeldkwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope Wexler-tablet die krachtiger is in prestaties dan de iPad, maar veel zwakker in beeldkwaliteit. Of bijvoorbeeld in de lijn van Ritmix-tablets zijn er modellen die in kleurweergave op geen enkele manier onderdoen voor Samsung-tablets, maar helaas een zwakkere vulling hebben (een kleine hoeveelheid RAM of een zwakke processor).

Aanbevolen: