Welk IPhone-model Te Kiezen

Welk IPhone-model Te Kiezen
Welk IPhone-model Te Kiezen

Video: Welk IPhone-model Te Kiezen

Video: Welk IPhone-model Te Kiezen
Video: Which iPhone Should You Choose in 2021? 2024, April
Anonim

Apple is ongetwijfeld de leider in de productie van gadgets. Al vele jaren brengen ze elk jaar nieuwe modellen smartphones, tablets, pc's, laptops en meer uit. Hoe niet te verdwalen in deze variëteit? Welke Apple-smartphone moet je kiezen?

Welk iPhone-model te kiezen
Welk iPhone-model te kiezen

Iedereen heeft zijn eigen criteria voor het kiezen van gadgets. Iemand is op zoek naar krachtige, productieve apparaten, voor iemand zijn betrouwbaarheid en veiligheid belangrijk, voor velen is de prijs belangrijk, en iemand wil gewoon in een "trend" zitten.

Over het algemeen geldt: hoe nieuwer het apparaat, hoe efficiënter en krachtiger het zal zijn. Elk jaar verbetert het bedrijf zijn technologieën en ontwikkelt het nieuwe. De nieuwste smartphones die worden uitgebracht zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Dit zijn enkele van de meest geavanceerde gadgets op de markt. Alle drie de modellen presteren goed in verschillende synthetische tests. De iPhone X is echter de leider van de drie. Hij heeft veel voordelen ten opzichte van anderen. Dit is een frameloos ontwerp, een FaceID-gezichtsscanner en meer. De "eights" hebben een vertrouwd design, een stijlvol en stevig achterpaneel van hoogwaardig glas. Als je de nieuwste en krachtigste gadget nodig hebt, en je staat niet voor de taak om geld te besparen bij aankoop, dan valt de keuze op deze 3 modellen. Als je iets nieuws en anders wilt - neem de iPhone X, als je iets meer vertrouwds wilt - 8 en 8 Plus staan tot je beschikking.

Wat betreft de keuze tussen 8 en 8 Plus. Als je een geweldige camera met digitale zoom, meer RAM en een groter scherm wilt, is de keuze duidelijk. De iPhone 8 Plus is een zeer goed toestel dat al deze kwaliteiten combineert. Alvorens te kopen, vraag ik u dringend om het in uw handen te houden, aan te raken en te proberen te begrijpen of dit formaat geschikt voor u is. Qua grootte is het, om zo te zeggen, niet klein. Je went er heel snel aan en na verloop van tijd wordt de smartphone "zoals die van jou" voor jou. Als je echter een kleiner toestel nodig hebt en niet alle bovenstaande kwaliteiten nodig hebt, kies dan voor de reguliere versie met een 4,7-inch scherm.

De kwestie van de betrouwbaarheid van Apple-smartphones is niet eens de moeite waard. Iedereen weet al dat dit extreem duurzame en duurzame apparaten zijn. Maar er is één voorbehoud, en het wordt de iPhone 6 en 6 Plus genoemd. Er is veel informatie op het net dat deze telefoons buigen. Feit is dat dit model het tijdperk van "grote" Apple-smartphones inluidde. De ontwerpers hebben niet genoeg aandacht besteed aan de materialen van de behuizing, die niet de meest duurzame bleek te zijn. Bij de volgende modellen was dit verholpen en een jaar later verscheen de iPhone 6s. Bij de vervaardiging van de carrosserie werden duurzamere materialen gebruikt. Apple is een van de weinige bedrijven die echt leert van zijn fouten. Op basis hiervan, als de keuze valt op een goedkoper model dan nieuwe items, moet je de 6s eens nader bekijken.

Nu modellen 6s en 7. Uiterlijk lijken ze erg op elkaar, vanaf de voorkant is het praktisch niet te onderscheiden. De "zeven" heeft echter een aantal voordelen. Verbeterde hardware, bijgewerkte camera's, de mechanische Home-knop werden vervangen door een touchscreen en, het belangrijkste verschil, het nieuwe model verloor de 3,5-jack-connector, dat wil zeggen de standaard hoofdtelefoonaansluiting. Als je het nodig hebt, kies dan 6s. Draadloze hoofdtelefoons zijn echter veel handiger en als u een standaardaansluiting nodig heeft, kunt u de adapter gebruiken die bij de kit wordt geleverd.

Over de "oude man" iPhone 5s. Ondanks het feit dat het apparaat meer dan 6 jaar geleden werd uitgebracht, laat het zich nog steeds met waardigheid zien. Een stabiel, betrouwbaar toestel dat volgens veel gebruikers letterlijk tot leven komt onder het nieuwe besturingssysteem iOS 12. Deze versie van het besturingssysteem is nog in beta-testing. Maar ook nu toont hij zich meer dan waardig op het oude toestel. Apple heeft verklaard dat elk apparaat gedurende 5 jaar door hen wordt ondersteund (accepteer nieuwe updates). Dit was het geval vóór de release van iOS 12. Dus de goede oude 5s heeft voor het 6e jaar updates ontvangen! En de smartphone komt pas echt tot leven met de nieuwe versie van het besturingssysteem. De animatie is vloeiender geworden, de werksnelheid is aanzienlijk toegenomen en daarmee het gemak van het bedienen van de smartphone als geheel. Bovendien is het nu op de secundaire markt erg goedkoop, voor 7-8 duizend krijgen we een handig apparaat met een betrouwbaar besturingssysteem.

Aanbevolen: