Welk Internet Is Beter Voor Een Tablet

Inhoudsopgave:

Welk Internet Is Beter Voor Een Tablet
Welk Internet Is Beter Voor Een Tablet

Video: Welk Internet Is Beter Voor Een Tablet

Video: Welk Internet Is Beter Voor Een Tablet
Video: TOP 05: Best Tablet for Internet Browsing of 2021 2024, April
Anonim

Moderne tabletcomputers hebben veel voordelen, maar de meeste gaan verloren als de tablet niet is verbonden met internet. Het is onmogelijk om nieuwe games te downloaden, te communiceren op sociale netwerken, het laatste nieuws te bekijken en relevante informatie te vinden. In dit verband rijst de vraag welk internet beter is voor een tablet.

Welk internet is beter voor een tablet
Welk internet is beter voor een tablet

Welk internet kiezen voor een tablet - 3G of Wi-Fi?

Er zijn slechts twee opties om een mobiel apparaat met het wereldwijde netwerk te verbinden: 3G of Wi-Fi. Sommige tablets kunnen op beide manieren verbinding maken met internet. Bij het kopen van een tablet moet dit aspect speciale aandacht krijgen. Ga je internet voornamelijk thuis of op het werk gebruiken, waar een toegangspunt is tot een draadloos wifi-netwerk, dan is het kopen van een apparaat met een simkaart optioneel. Maar mensen die mobiel zijn, constant onderweg zijn, kunnen niet zonder 3G.

Natuurlijk is de snelheid van internet bij verbinding via Wi-Fi veel hoger en hoef je thuis niet te betalen voor verkeer. Maar aangezien de dekking van het draadloze netwerk in Rusland nog steeds vrij klein is, kun je onderweg op een tablet zonder de mogelijkheid om verbinding te maken met 3G zonder toegang tot het wereldwijde web worden gelaten.

Welk mobiel internet is beter voor een tablet - MTS, Beeline of Megafon?

U moet dus verbinding maken met het netwerk via 3G. En het is niet meer dan normaal dat u niet weet welk internet u moet kiezen. Verschillende operators hebben immers niet dezelfde kwaliteit en snelheid voor het ontvangen en verzenden van gegevens, en u kunt in de war raken in tarieven en prijzen.

De drie grootste mobiele internetproviders van ons land (MTS, Beeline en Megafon) hebben speciale simkaarten te koop die toegang geven tot het netwerk.

Om een tarief te kiezen dat het beste aan uw eisen voldoet, moet u beslissen hoe vaak en voor welke doeleinden u internet op uw tablet gaat gebruiken.

Ga je veel tijd op internet doorbrengen, allerlei bestanden downloaden, foto's en video's bekijken, dan kun je beter voor een onbeperkt tarief kiezen. En als u alleen e-mail van uw tablet hoeft te checken, door de laatste pers hoeft te bladeren en het nieuws van vrienden op sociale netwerken wilt bekijken, dan is internet met een beperkte hoeveelheid verkeer voldoende. Het feit dat het tarief niet onbeperkt is, betekent niet dat u na het downloaden van een bepaalde hoeveelheid gegevens geen toegang tot internet krijgt, in de regel beperken mobiele operators in dergelijke gevallen alleen de snelheid. Maar dergelijke tarieven zullen geld besparen voor niet erg actieve gebruikers.

Om te begrijpen welke internetprovider beter is voor een tablet, moet u nog een nuance in overweging nemen: de kwaliteit van de signaalontvangst op de verblijfplaats. Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, zorg er dan voor dat u dit duidelijk maakt.

Let ook op nog een kenmerk van de keuze van het tarief en de operator, waarvan de simkaart beter is om te kopen om vanaf een tablet toegang te krijgen tot internet - roaming. Dus als je een apparaat gaat gebruiken met toegang tot het netwerk binnen dezelfde regio, dan zijn er geen problemen. Maar als u vaak door het land reist, is het beter om onbeperkte tarieven aan te schaffen die in heel Rusland geldig zijn. Hetzelfde geldt voor internationale roaming. Om geld te besparen, moet u, voordat u naar het buitenland reist, bij de operator informeren naar de mogelijkheid om extra opties aan te sluiten.

Alle telecomoperators hebben momenteel speciale tarieven voor toegang tot het netwerk van mobiele apparaten, zodat u kunt kiezen welke internetverbinding in uw specifieke geval beter is voor de tablet.

Aanbevolen: