Waarom Kiezen Voor Een Windows-smartphone

Waarom Kiezen Voor Een Windows-smartphone
Waarom Kiezen Voor Een Windows-smartphone

Video: Waarom Kiezen Voor Een Windows-smartphone

Video: Waarom Kiezen Voor Een Windows-smartphone
Video: Windows Phone сегодня — как живётся с Microsoft Lumia 950? 2024, April
Anonim

Windows-smartphones worden steeds populairder. En allereerst trekken ze kopers aan met hun opvallende design. Inderdaad, vaak heeft de "vindos-achtergrond" een behuizing met een ongebruikelijke kleur en sommige hebben zelfs vervangbare panelen. Zo zijn WinJoy en Highscreen WinWin budgetopties, de eerste heeft keuze uit vier kleuren, de tweede komt met een zwart-gele deksel. Het is niet verwonderlijk dat dergelijke smartphones creatieve mensen hebben aangetrokken die geen eentonigheid accepteren!

Waarom kiezen voor een Windows-smartphone
Waarom kiezen voor een Windows-smartphone

Natuurlijk houden de voordelen van Windows-smartphones daar niet op. Dezelfde "tegels" kunnen ook worden toegeschreven aan niet-standaard functies. Hoewel veel fans van Apple-producten en Android het moeilijk vinden om eraan te wennen. Maar toch is het erg interessant om een apparaat met een andere interface onder de knie te krijgen. Hier vind je geen vijf desktops, het gebruikelijke menu met snelkoppelingen. Hier heb je "live" gebaren, interactieve applicaties, tegels. Dit zal diegenen aanspreken die geloven dat er veel onnodige dingen in Android zitten - een gevarieerd lettertype, draagraketten, toetsenborden. Alles is intuïtief duidelijk in een Windows-smartphone - je hoeft het niet lang te bestuderen en onder de knie te krijgen.

Windows Phone-fabrikanten pochten ook op een uniforme ruimte. Er is absolute synchronisatie van verschillende apparaten - te beginnen met personal computers, Xbox-consoles en overgaand op tablets en touchscreen-smartphones. Het besturingssysteem werkt overal hetzelfde. Veel gebruikers werden juist hierdoor verliefd op Windows - het is niet nodig om over te schakelen, extra "helpers" te installeren (bijvoorbeeld "Word").

Een ander onbetwistbaar pluspunt van Windows-smartphones is de bewezen hardware. Microsoft ontwikkelt zeer zorgvuldig updates voor Windows-apparaten. Zelfs budget-smartphones hebben hierdoor behoorlijke eigenschappen.

Velen kunnen worden geïntimideerd door het ontbreken van de App Store of Google Play (afhankelijk van wie gewend is om wat te gebruiken). Maar in de merkwinkel van deze smartphone zijn er ook nogal wat applicaties - meer dan 300 duizend. En de apps zijn allemaal uniek.

Nu is het gemakkelijk om een goedkope "vindos-achtergrond" te kopen, omdat het vroeger een hoge prijs voor hen was - toen ze net in de uitverkoop kwamen. En tegelijkertijd zal de gekochte smartphone behoorlijk krachtig zijn, en in het geval van een Android hebben de goedkoopste modellen meestal lagere kenmerken.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan een Windows-smartphone, daar is op internet al veel over geschreven. Maar vaak komen deze nadelen voort uit de persoonlijke voorkeuren van gebruikers die gewoon een heel ander besturingssysteem gewend zijn. Daarom moet u niet bang zijn voor dergelijke smartphones, en zelfs omgekeerd - u kunt er gerust over nadenken om ze te kopen.

Aanbevolen: