Hoe De Levensduur Van Een Smartphone Te Verlengen

Hoe De Levensduur Van Een Smartphone Te Verlengen
Hoe De Levensduur Van Een Smartphone Te Verlengen

Video: Hoe De Levensduur Van Een Smartphone Te Verlengen

Video: Hoe De Levensduur Van Een Smartphone Te Verlengen
Video: How to extend your smart phone life sinhala | Creative Tech Lk 2024, April
Anonim

Moderne smartphones kunnen niet bogen op duurzaamheid, maar slechts drie componenten lijden tijdens het gebruik: de batterij, het scherm en de behuizing. De rest van de smartphonecomponenten zijn klaar voor stabiele werking, tenzij de telefoon wordt gebruikt voor waterprocedures.

Hoe de levensduur van een smartphone te verlengen
Hoe de levensduur van een smartphone te verlengen

Accu

Het gebruik van originele opladers kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen.

Tijdens het opladen hoef je je smartphone niet in direct zonlicht te laten liggen of onder een kussen te verstoppen. Moderne gadgets hebben batterijen met een hoge capaciteit, helaas gevoelig voor hoge temperaturen.

In de winter kan de smartphone onder invloed van lage temperaturen willekeurig opnieuw opstarten en kan de laadcapaciteit meerdere keren sneller smelten dan normaal. Gadgets met een metalen behuizing koelen vele malen sneller dan hun plastic tegenhangers en hebben meer een hoes nodig.

Weergave

Hoe fabrikanten smartphone-displays ook uitrusten met een beschermende coating, dit onderdeel van een moderne telefoon heeft nog steeds extra bescherming nodig. De beste optie zou zijn om gehard glas te gebruiken. Voor een relatief lage prijs verkrijgt de smartphone niet alleen beschermende eigenschappen tegen krassen en slijtage, maar is hij ook volledig bestand tegen vallen van een hoogte van menselijke groei op asfalt.

Gehard glas verschilt niet alleen in de fabrikant, maar ook in betrouwbaarheid. De aanduiding op de verpakking met de letter H geeft de mate van betrouwbaarheid van het kogelwerende glas aan. De beste optie is 9H, het glas is bestand tegen sterke stoten en blijft toch flexibel, in dit geval kun je erop rekenen dat de randen van de geharde bescherming niet barsten bij impact.

Het is het lichaam dat dagelijks in wisselwerking staat met een groot aantal oppervlakken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat er krassen en slijtage verschijnen; hoezen, hoezen of pads moeten als bescherming worden gebruikt. Als de processor van de smartphone gevoelig is voor overmatige hitte, ligt de prioriteit bij bumpers die de luchtstroom niet belemmeren

Aanbevolen: