Hoe U Sloten Op Uw Telefoon Uitschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Sloten Op Uw Telefoon Uitschakelt
Hoe U Sloten Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Sloten Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Sloten Op Uw Telefoon Uitschakelt
Video: iPhone Settings You Should Change Right Away 2024, April
Anonim

De telefoonvergrendeling is een speciale functie die het per ongeluk indrukken van toetsen voorkomt. Bij bijna iedereen gebeurde het immers dat ze, niet willend, de abonnee belden of zo'n combinatie van nummers draaiden dat het geld van het saldo gewoon wegvloog. Voor deze situaties heeft de telefoon een functie - automatische toetsenbordvergrendeling. Maar veel gebruikers vinden deze functie nutteloos en zelfs waardeloos. Daarom is het in mobiel mogelijk om het uit te schakelen.

Hoe u sloten op uw telefoon uitschakelt
Hoe u sloten op uw telefoon uitschakelt

instructies:

Stap 1

Als u de automatische toetsvergrendeling echt wilt uitschakelen, heeft u uw telefoon nodig. Ga naar de menukaart. Dit doet u door op de toets onder het "Menu" te drukken, die zich op het display van de mobiele telefoon bevindt. Meestal bevindt het zich onderaan in het midden.

Stap 2

In het geopende venster ziet u een lijst met telefoonfuncties, zoals "Bericht", "Instellingen", "Multimedia" en andere. Selecteer uit alle suggesties het item "Instellingen". Meestal wordt deze parameter aangegeven als een moersleutel of een uurwerk. U moet dit item ook invoeren door op de toets te drukken onder het opschrift "Selecteer" of "Ok".

Stap 3

Daarna wordt een kleine lijst met waarden voor u geopend, waaruit u "Telefoon" en vervolgens "Automatische toetsenbordvergrendeling" moet selecteren. Selecteer Uitschakelen uit de beschikbare opties.

Stap 4

Sommige telefoonmodellen hebben een ander menu, dat ook het item "Instellingen" bevat, maar ze hebben niet de optie "Telefoon". Automatische blokkering bevindt zich in de telefooninstellingen.

Stap 5

Er is nog een geval van blokkering. Je hebt bijvoorbeeld vrijwillig je telefoon geblokkeerd, namelijk een simkaart. Om de blokkering op te heffen, moet u contact opnemen met de klantenservice van uw mobiele campagne. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Stap 6

Dit type blokkering kan ook worden gedeblokkeerd via internet. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van uw mobiele campagne gaan en naar de internetassistent gaan. Daar vindt u het item "Telefoonblokkering".

Stap 7

Als het niet mogelijk is om toegang te krijgen tot internet en u geen vrije tijd heeft om naar het kantoor van de mobiele campagne te gaan, kunt u eenvoudig de klantenservice bellen en dit probleem oplossen, met vermelding van uw paspoortgegevens of een trefwoord.

Aanbevolen: