Een Thuisbioscoop Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Thuisbioscoop Aansluiten
Een Thuisbioscoop Aansluiten

Video: Een Thuisbioscoop Aansluiten

Video: Een Thuisbioscoop Aansluiten
Video: HOW TO Set Up a 5.1 HOME THEATER Surround Sound Speaker System in 2020 2024, April
Anonim

De creatie en implementatie van nieuwe technologieën heeft het veel gemakkelijker gemaakt om thuisbioscopen aan te sluiten en op te zetten. Door het gebruik van stabiliserende circuits en besturing van microprocessortechnologieën, kunt u een thuisbioscoop aansluiten met eenvoudige installatie en configuratie op de gewenste plaats.

Een thuisbioscoop aansluiten
Een thuisbioscoop aansluiten

instructies:

Stap 1

De thuisbioscoopverbinding is afhankelijk van verschillende parameters. Allereerst van de keuze van apparatuur, de kwaliteit van de verbinding en de juiste plaatsing van het luidsprekersysteem. De aanbevolen standaardsystemen zijn mogelijk niet geschikt voor de indeling van het appartement en vereisen daarom aanvullende instellingen. Nadat u het benodigde luidsprekersysteem, de ontvanger en hoogwaardige kabels heeft gekozen, kunt u beginnen met aansluiten.

Stap 2

Eerst moet je een plaats kiezen om de tv te installeren, zodat het luidsprekersysteem gelijkmatig over de cirkel wordt verdeeld.

Stap 3

Dan moet je de voor- en achterluidsprekers installeren, rekening houdend met het feit dat de afstand van het gezichtspunt tot de voor- of achterluidsprekers hetzelfde moet zijn en in een cirkel of boog moet worden verdeeld. Dit vermindert de extra audio-instellingen.

Aanpassing en snoerlengte moeten hetzelfde zijn voor één type luidspreker. Dat wil zeggen dat de snoeren van de voor- of achterluidsprekers dezelfde lengte moeten hebben.

De kwaliteit van de snoeren, de lengte, de juiste aansluiting hebben grote invloed op de kwaliteit van het audiosignaal.

Stap 4

Het aansluiten van een conventionele tv, dvd-speler of videorecorder op de receiver gebeurt via de analoge ingangen.

Stap 5

Een satelliet, computer of Blu-ray-speler aansluiten via HDMI of componentuitgangen voor high definition-signalen.

Stap 6

Sommige modellen dvd-spelers, tv's en digitale camcorders kunnen worden aangesloten via DVI-ingangen.

Stap 7

Hoogwaardige dvd-gecodeerde audio kan worden aangesloten via een digitale ingang, waardoor audio van hoge kwaliteit kan worden verzonden.

Stap 8

Door een thuisbioscoopsysteem aan te sluiten met verschillende in- en uitgangen op de ontvanger, kunt u een andere hoeveelheid apparatuur gebruiken en de maximale kwaliteit van de uitgangssignalen creëren.

Aanbevolen: