Een Sony-thuisbioscoop Instellen

Inhoudsopgave:

Een Sony-thuisbioscoop Instellen
Een Sony-thuisbioscoop Instellen

Video: Een Sony-thuisbioscoop Instellen

Video: Een Sony-thuisbioscoop Instellen
Video: BASIC 5.1 SYSTEM SETUP | Home Theater Basics | Sony |@Klipsch 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kopen gezinnen liever geen tv's, maar hele thuisbioscopen, waarmee ze hun favoriete tv-zenders, films en tekenfilms in uitstekende kwaliteit en met een goed helder geluid kunnen bekijken. In de regel worden voorkeuren gegeven aan 's werelds toonaangevende fabrikanten, waaronder Sony op de eerste plaats. Na zo'n bioscoop te hebben gekocht, wordt een persoon echter geconfronteerd met het probleem om deze op te zetten.

Een Sony-thuisbioscoop instellen
Een Sony-thuisbioscoop instellen

instructies:

Stap 1

Lees de instructies die bij de apparatuur zijn geleverd. Sluit alle benodigde draden aan in overeenstemming met de handleiding en rangschik de apparatuur op de juiste manier rond het appartement.

Stap 2

Zet het theater aan en ga naar de opstelling. Selecteer "Menu" op de afstandsbediening, ga naar het item helderheid, dat de aanpassing van de helderheid van het beeld symboliseert. Experts raden aan om het helderheidsniveau op zwart aan te passen. Als de zwarte kleur duidelijk en scherp wordt overgebracht, zijn de rest van de kleuren van goede kwaliteit. de helderheid wordt aangepast door de overeenkomstige knoppen "+" en "-" op de afstandsbediening.

Stap 3

Ga naar de instelling voor beeldcontrast door contrast te kiezen in het menu. Deze functie is voor het aanpassen van het witniveau. De aanpassing moet zo worden gemaakt dat het de witte kleur is die duidelijk zichtbaar is en geen individuele details verbergt. Dat wil zeggen, als een persoon een wit pak draagt, moeten alle elementen van dit pak (zakken, mouwen, enz.) Goed opvallen op het tv-beeld.

Stap 4

Ga naar aanpassing verzadiging. Selecteer hiervoor het item kleur / verzadiging in het instellingenmenu. Deze functie wordt aangepast volgens een speciale kleurentabel die door de fabrikant is ontwikkeld. Het verschijnt onmiddellijk op het scherm na het selecteren van het opgegeven item. De verzadiging is vooral goed zichtbaar in rood en het loont de moeite om daar aanpassingen in aan te brengen. Let er bij het aanpassen van de verzadiging op dat u geen kleuren op het scherm samenvoegt.

Stap 5

Ga verder met het aanpassen van kleurtonen. Selecteer het item Tint / hue in het menu en gebruik de overeenkomstige "+" en "-" toetsen om de nauwkeurigheid van het kleurengamma op het scherm te corrigeren. In sommige modellen is er een automatische correctie van de "kleurtemperatuur", die zelf in staat is om de kleurtint op het juiste moment te vervangen, u hoeft deze alleen maar in het menu te selecteren.

Stap 6

Pas de beeldscherpte, scherpte en detailinstellingen aan met behulp van het menu-item scherpte / detail. Gebruik de toetsen "+" en "-" om de scherpte van het beeld aan te passen door de standaardwaarde te verhogen of te verlagen.

Stap 7

Begin met het aanpassen van de audio-instellingen voor uw thuisbioscoop. Stel hiervoor eerst de hoofdluidsprekers (rechts en links) en vervolgens de voorluidsprekers in door het juiste menu-item te selecteren.

Stap 8

Ga naar de middengeluidsinstelling door de WIDE en NORMAL functie correct aan te passen. Pas het volume van het geluid aan met behulp van de regelaar op de ontvanger, evenals de uniformiteit van de verdeling over alle luidsprekers. Test uw thuisbioscoop in de testmodus.

Aanbevolen: