Wat Zijn "geheime" Onderhandelingen Tussen Apple En Google?

Wat Zijn "geheime" Onderhandelingen Tussen Apple En Google?
Wat Zijn "geheime" Onderhandelingen Tussen Apple En Google?

Video: Wat Zijn "geheime" Onderhandelingen Tussen Apple En Google?

Video: Wat Zijn
Video: DE GEHEIME DOCHTER | Ninja Nanny #7 | NPO Zapp 2024, Mei
Anonim

De "octrooioorlog" tussen Apple en Samsung is voorbij, maar Tim Cook zal daar niet stoppen bij het beschermen van het intellectuele eigendom van zijn bedrijf. Nu is de maker van iPads en iPhones in onderhandeling met internetgigant Google.

Waar hebben ze het over
Waar hebben ze het over

Het nieuws over de onderhandelingen tussen de hoofden van de bedrijven Tim Cook en Larry Page werd gepubliceerd door het internationale bureau Reuters, daarbij verwijzend naar zijn betrouwbare bronnen. Volgens hun informatie zijn tijdens de geheime discussie veel zaken aan de orde geweest, waaronder die met betrekking tot patenttechnologieën voor mobiele telefoons.

Op dit moment zijn beide giganten leiders in de markt voor mobiele besturingssystemen. Android leidt de smartphonemarkt, terwijl iOS het tabletsegment leidt.

Formeel zijn beide giganten niet betrokken bij juridische confrontaties, maar er is een onuitgesproken confrontatie tussen hen. Apple richt zich op fabrikanten van Android-apparaten. Van zijn kant heeft Google Motorola Mobility overgenomen, dat Apple al lang en met veel succes heeft aangeklaagd. Een dergelijke aankoop bracht het internet met een enorme portefeuille aan patenten, meestal met betrekking tot mobiele apparaten. Dit zal onvermijdelijk leiden tot nog meer concurrentie tussen bedrijven. Onlangs heeft Apple het opnemen van Google-producten in zijn apparaten opgegeven. Het nieuwste iOS 6-platform heeft geen YouTube- en Google Maps-videohosting - het bedrijf zal ze vervangen door vergelijkbare producten.

Na het winnen van de zaak met Samsung geloven experts van Google dat Tim Cook een rechtszaak aanspant met het internetbedrijf. Hoewel de Apple-patenten de fundamentele fundamenten van het Android-platform niet aanpakken, kunnen rechtszaken het imago van de organisatie schaden.

Waar de onderhandelingen van de hoofden van de bedrijven toe hebben geleid, is nog niet bekend. Tim Cook en Larry Page besloten een pauze te nemen en topmanagers praten momenteel over patenten. De giganten van de mobiele technologiemarkt zelf weigeren hierover commentaar te geven.

Aanbevolen: