Hoe De Telefoon Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Demonteren?
Hoe De Telefoon Te Demonteren?

Video: Hoe De Telefoon Te Demonteren?

Video: Hoe De Telefoon Te Demonteren?
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Nadat ze het paneel van een mobiele telefoon hebben vernield, geven sommige mensen er de voorkeur aan het apparaat op te sturen voor reparatie en een reparateur te betalen om het te vervangen. Sommige mensen repareren het apparaat zelf door een nieuw paneel aan te schaffen. Dit heeft veel voordelen, zo weet je zeker dat er geen apparaten van je telefoon worden verwijderd of vervangen, zoals vaak het geval is in werkplaatsen.

Een mobiele telefoon ontleden
Een mobiele telefoon ontleden

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, kleine schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Het paneel verwijderen. Verwijder de batterij uit de mobiele telefoon en draai vervolgens alle zichtbare bouten los. We raden u ten zeerste aan om de locatie van de bouten op papier te schetsen en ze te vouwen zoals ze in de telefoon zijn geschroefd. Nadat alle bouten zijn losgedraaid, kunt u het paneel van de mobiele telefoon verwijderen. Let op of er zichtbare vergrendelingen op de machine zijn. Als die er zijn, laat ze dan los. Scheid daarna met een lichte inspanning van uw handen de twee helften van het mobiele telefoonpaneel.

Stap 2

Als u van plan bent het hele apparaat uit elkaar te halen om bij het voor u interessante element te komen, doe dit dan als volgt. Teken, net als bij het ontleden van het paneel, een diagram van de locatie van de losgeschroefde bouten op een wit vel. Met het diagram kunt u de locatie van de bouten niet verwarren bij het monteren van het apparaat, en een wit vel markeert ze op papier (de grootte van de bouten is zo klein dat het niet altijd mogelijk is om ze te onderscheiden tegen een kleurrijke achtergrond).

Stap 3

Zorg ervoor dat u de diagrammen volgt bij het monteren van de telefoon. Zoals vaak gebeurt, kunnen er bij het monteren van iets veel "onnodige" elementen overblijven. Zorg er bij het monteren van uw mobiele apparaat voor dat elk element van de telefoon op zijn plaats zit en stevig vastzit.

Aanbevolen: