Hoe Sms'en Van E-mail Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Van E-mail Naar MTS
Hoe Sms'en Van E-mail Naar MTS

Video: Hoe Sms'en Van E-mail Naar MTS

Video: Hoe Sms'en Van E-mail Naar MTS
Video: Не приходит смсsms с кодом подтверждения на телефон? 2024, Mei
Anonim

Als u geen sms-bericht vanaf uw telefoon wilt typen, kunt u dit doen met behulp van een handig computertoetsenbord. Een dergelijke verzending maakt het mogelijk om een video, foto, muziek in één bestand te verzenden, waarbij de bestanden automatisch worden gecomprimeerd tot de gewenste grootte.

Hoe sms'en van e-mail naar MTS
Hoe sms'en van e-mail naar MTS

Het is nodig

  • - een computer;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Om sms- of mms-berichten te kunnen verzenden met behulp van de op uw computer geïnstalleerde e-mailprogramma's naar de telefoons van MTS-abonnees, gaat u naar de volgende pagina van de officiële website van de MTS-operator: https://www.mts.ru/ berichten/sms/prestaties / pcm /.

Stap 2

Bekijk de voorwaarden voor het op deze manier versturen van berichten. Als alles bij je past, download dan het Russischtalige zip-archief van een speciaal programma (het staat onderaan de pagina) om het vervolgens op je computer te installeren. Dit programma maakt het mogelijk om vanaf je computer sms- of mms-berichten te versturen via mailprogramma's zoals Office Outlook of Office Express.

Stap 3

Pak het gedownloade archief uit op uw computer. U ziet het programmavenster "SMS / MMS-installatiewizard vanaf computer" op uw scherm. Voordat u met de installatie begint, sluit u alle actieve toepassingen op uw computer en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 4

Lees aandachtig de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en vink het juiste vakje aan als u akkoord gaat. Klik volgende.

Stap 5

Kies of u dit programma alleen voor u of voor alle gebruikers van deze computer wilt installeren.

Stap 6

Selecteer de componenten van het programma dat moet worden geïnstalleerd, plug-ins voor Office Outlook en Office Express, evenals plug-in voor IE, als het uw browserprogramma is. Klik volgende.

Stap 7

Selecteer de map op uw computer waar dit programma wordt geïnstalleerd om berichten naar MTS-telefoons te verzenden. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, wordt het programma op uw computer geïnstalleerd. Aan het einde van de installatie biedt het systeem een automatische herstart zodat u het programma kunt gebruiken.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Daarna verschijnt een snelkoppeling van het geïnstalleerde programma op het bureaublad van uw computer.

Stap 9

Open het en volg de gegeven instructies en ontvang een registratiecode om een nieuw account aan te maken om de service te gebruiken.

Stap 10

Nadat u de registratiecode hebt ingevoerd en een account hebt aangemaakt, kunt u sms- en mms-berichten verzenden via de mailprogramma's Office Outlook en Office Express naar de nummers van MTS-abonnees.

Aanbevolen: