Hoe Onbeperkte MTS-tarieven Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Onbeperkte MTS-tarieven Te Verbinden
Hoe Onbeperkte MTS-tarieven Te Verbinden

Video: Hoe Onbeperkte MTS-tarieven Te Verbinden

Video: Hoe Onbeperkte MTS-tarieven Te Verbinden
Video: Arrival at Kraghammer | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 1 2024, Mei
Anonim

MTS is een van de toonaangevende Russische mobiele operators die haar klanten het breedste scala aan diensten biedt. Een van de meest populaire diensten van MTS is het koppelen van onbeperkte tarieven voor particulieren en rechtspersonen.

Hoe onbeperkte MTS-tarieven te verbinden
Hoe onbeperkte MTS-tarieven te verbinden

instructies:

Stap 1

Bereken zelf het meest gunstige tarief voor u of kies het met behulp van de exploitant van de communicatiesalon of de internetdienst "Your Best Tariff" op de website www.mts.ru. Om uw tarief te berekenen, geeft u informatie over hoe u uw telefoon gewoonlijk gebruikt (mobiele communicatie, internet), welke nummers (website-adressen) het meest door u worden gebruikt, hoe lang u gemiddeld per dag praat (internet gebruikt)

Stap 2

Kies zelf of met hulp van een operator een onbeperkt tarief dat qua betalingsniveau en/of verkeersvolume per maand/dag het meest geschikt is voor jou.

Stap 3

Als u zich rechtstreeks bij de officiële vestiging van MTS of een mobiele salon hebt aangemeld, zal de telefoniste u de benodigde kit verstrekken en u alleen om uw paspoort en / of uw telefoonnummer vragen (als u besluit over te stappen naar een onbeperkt tarief van andere tarieven). Om van andere tarieven over te stappen naar onbeperkte tarieven, moet je een positief saldo op je rekening hebben staan. Om een nieuw nummer aan te sluiten, moet u een aanvangsbetaling doen van het opgegeven bedrag.

Stap 4

Om rechtstreeks vanaf uw telefoon over te schakelen naar een onbeperkt tarief, vindt u uw huidige tarief door * 111 * 59 # te kiezen. Kies vervolgens het nummer dat overeenkomt met het onbeperkte tarief dat u hebt gekozen. Als u bijvoorbeeld overschakelt naar het onbeperkte tarief "MTS-Ultra", moet u bellen: * 111 * 777 #.

Stap 5

Om je nummer opnieuw aan te melden voor een van de onbeperkte tarieven, ga je naar de website van een van de MTS internetdealers. Om opnieuw uit te geven, moet u een positief saldo op de rekening hebben en de directe eigenaar van het nummer zijn. Vul het formulier op de website in, vul uw e-mailadres in. Ontvang een aanvraagformulier om uw tariefplan te wijzigen per e-mail. Meld je met deze applicatie aan bij elk MTS-kantoor en activeer een onbeperkt tarief.

Aanbevolen: