Hoe "Verenigd Land" Te Verbinden Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe "Verenigd Land" Te Verbinden Met MTS
Hoe "Verenigd Land" Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe "Verenigd Land" Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe
Video: ECON8666: 1. Intro 2024, April
Anonim

Als u een uithoek van ons land gaat bezoeken, reist zonder Rusland te verlaten, de MTS-netwerkoperator gebruikt en wilt besparen op oproepen, activeer dan de optie "Verenigd land".

Hoe te verbinden
Hoe te verbinden

Het is nodig

  • - telefoon of computer;
  • - toegang tot internet;
  • - beschikbaarheid van het MTS-netwerk.

instructies:

Stap 1

In totaal zijn er drie manieren om de "One Country"-service te activeren. De eerste optie, die het snelst is, is om de combinatie * 808 # te kiezen en op je telefoon te bellen. De set moet gemaakt zijn vanaf de MTS simkaart, waarop je in de toekomst van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Stap 2

De tweede optie is een set van bijna dezelfde combinatie als hierboven, maar met eenheden. Dus, om verbinding te maken met "Verenigd land", kies * 111 * 808 # Bel vanaf uw telefoon. De optie zal binnen een paar minuten verbinding maken, u wordt hiervan op de hoogte gesteld via sms, of u wordt geïnformeerd waarom dit niet kan.

Stap 3

De derde optie is om uw persoonlijke account te gebruiken, waar u de dienst kunt activeren. Om dit te doen, voert u uw persoonlijke account in op de officiële MTS-website, gaat u naar het gedeelte "services" en klikt u vervolgens, tegenover de gewenste optie, in uw geval "Verenigd land" op "verbinden". Opgemerkt moet worden dat de verbinding gratis is.

Als uw tarief op dit moment "Ultra", "Smart", "Smart +", "Smart Top", "Smart Nonstop", "VIP" is, kunt u in dit geval geen gebruik maken van de dienst, aangezien de voorwaarden van deze tarieven zijn geldig voor heel Rusland. Gebruikers van gearchiveerde tarieven "VIP 2014" en "Zaken zonder Grenzen" zullen deze optie ook niet kunnen activeren.

Stap 4

Na activering van de dienst zal deze vrijwel onmiddellijk in werking treden, u kunt overal in ons land gratis inkomende oproepen beantwoorden, terwijl de kosten van uitgaande oproepen worden betaald volgens het basis intranet roamingtarief. Merk op dat "Verenigd land" alleen kan worden verbonden als de vergelijkbare lijnen "Alle regio's van MTS Rusland" en "Overal zijn thuis" zijn uitgeschakeld. Als u een van deze opties hebt ingeschakeld, moet u deze eerst uitschakelen.

Aanbevolen: