Verbinding Met Internet Op IPhone Verbreken

Verbinding Met Internet Op IPhone Verbreken
Verbinding Met Internet Op IPhone Verbreken

Video: Verbinding Met Internet Op IPhone Verbreken

Video: Verbinding Met Internet Op IPhone Verbreken
Video: Как включить режим модема и раздавать Wi-Fi в Iphone iOS 8 ,9 ,10, 11 2024, Mei
Anonim

Met de meegeleverde overdracht van mobiele data naar de iPhone bestaat het risico dat je extra geld moet betalen, omdat sommige applicaties volgens hun eigen schema online gaan en ook van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, kan 3G-internet worden uitgeschakeld.

Verbinding met internet op iPhone verbreken
Verbinding met internet op iPhone verbreken

Mobiele data (ook wel mobiele data genoemd) is het mobiele internet op je iPhone. Als u ze uitschakelt, kunt u niet langer op internet surfen en toepassingen gebruiken waarvoor een internetverbinding nodig is. Toepassingen zoals e-mail of agenda's kunnen, zelfs als het internet is losgekoppeld, enige functionaliteit bieden, maar mobiele gegevens zijn nodig voor hun volledige werking.

Het is vermeldenswaard dat het uitschakelen van mobiele gegevens op een iPhone niet betekent dat u geen toegang meer hebt tot internet vanaf uw apparaat. Er is immers nog steeds wifi en mobiele data kan altijd weer worden aangezet.

3G is de snelheid van je mobiele internet. Als je zo'n mogelijkheid op je iPhone hebt, schakel dan gewoon 3G uit om terug te keren naar 2G. Het uitschakelen van 3G in dit geval helpt de batterijduur te verlengen, terwijl je GRPS en EDGE (langzamere internetstandaarden) kunt blijven gebruiken.

Dataroaming is het gebruik van mobiel internet in het buitenland. Soms vragen operators veel geld voor het gebruik van mobiel internet, dus in het buitenland is het logisch om dataroaming op je iPhone uit te schakelen.

Laten we nu eens kijken hoe u internet op een iPhone kunt uitschakelen - of het nu gaat om mobiele data, 3G of dataroaming. Laten we als voorbeeld iOS 6 nemen, in andere versies zijn de instellingen iets anders, maar niet zozeer dat het onmogelijk was om te navigeren.

Ga eerst naar de instellingen van uw telefoon, selecteer het gedeelte "Algemeen / Algemeen" en vervolgens - "Netwerk / Netwerk". Gebruik de schuifregelaar om 3G of mobiele data uit te schakelen. Dataroaming is ook uitgeschakeld in hetzelfde menu. Als u internet terug wilt naar uw iPhone, doet u het tegenovergestelde door met de schuifregelaar te scrollen totdat de benodigde functies zijn ingeschakeld.

U kunt ook door dit menu hieronder scrollen, daar ziet u een reeks instellingen om de overdracht van mobiele gegevens door verschillende applicaties te beperken. Bepaalde applicaties geven waarschuwingsberichten dat het gebruik ervan via het mobiele internet je duur kan komen te staan, maar niet alle applicaties laten dit voor de lancering weten!

Aanbevolen: