Hoe De Internet Megafon-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Internet Megafon-service Uit Te Schakelen?
Hoe De Internet Megafon-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Internet Megafon-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Internet Megafon-service Uit Te Schakelen?
Video: Мегафон 200мбит LTE 4G 2024, Mei
Anonim

Om geen abonnementskosten te betalen voor internetdiensten aan de telefoon, die niet meer worden gebruikt, biedt de mobiele operator Megafon zijn abonnees verschillende mogelijkheden om onbeperkt internet af te sluiten, waarmee u deze dienst zelfstandig kunt deactiveren.

Hoe de Internet Megafon-service uit te schakelen?
Hoe de Internet Megafon-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Kies vanaf uw mobiele telefoon een combinatie van tekens * 105 * 235 * 0 # als u bent verbonden met mobiel onbeperkt internet met behulp van de Opera mini-browser. Druk op de beltoets om deze dienst uit te schakelen. U ontvangt binnenkort een bericht dat de optie succesvol is uitgeschakeld.

Stap 2

Om de onbeperkte internetdienst te deactiveren, selecteert u een specifieke opdracht voor elk van de door Megafon aangeboden servicepakketten (Basic, Optimaal, Progressief, Praktisch, enz.). Als u bijvoorbeeld het basisinternetservicepakket wilt deactiveren, kiest u * 236 * 1 * 0 # vanaf uw telefoon en drukt u op 'Bellen. Na het voltooien van de aanvraag wordt er een bericht naar uw nummer gestuurd waarin staat dat het servicepakket is uitgeschakeld.

Stap 3

Onbeperkt internet “Je kunt Basic Internet uitschakelen door een USSD-verzoek te typen. Kies hiervoor een combinatie van tekens * 105 * 2 * 8 #, belknop. Of stuur een verzoek met het woord “Stop (“STOP) naar het nummer 05009121. In deze gevallen worden mobiele internetdiensten automatisch uitgeschakeld.

Stap 4

Gebruik de service "Servicegids om internet op uw telefoon uit te schakelen. Ga naar de website van het bedrijf https://megafon.ru. Zoek de sectie "Persoonlijk account, voer in door uw telefoonnummer in te voeren. Klik vervolgens op het item "Diensten en Tarief. Schakel het selectievakje uit naast de optie "De set services wijzigen. Als u de instellingen zelf niet aan kunt, ga dan naar de sectie "Online consultant.

Stap 5

Neem contact op met het zelfbedieningscentrum op 0500. Vertel de telefoniste de achternaam, voornaam, patroniem van de eigenaar van de telefoon en zijn nummer, of vertel het codewoord. Na een tijdje zal er een shutdown plaatsvinden.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het aansluiten op de Megafon. In het verkoopcentrum kunt u bepalen welke services aan u zijn gekoppeld. En zorg er meteen voor dat je telefoon over de nodige technische mogelijkheden beschikt voor het voorgestelde dienstenpakket.

Aanbevolen: