Wat Te Doen Als U Uw IPhone- Of IPad-wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als U Uw IPhone- Of IPad-wachtwoord Bent Vergeten
Wat Te Doen Als U Uw IPhone- Of IPad-wachtwoord Bent Vergeten

Video: Wat Te Doen Als U Uw IPhone- Of IPad-wachtwoord Bent Vergeten

Video: Wat Te Doen Als U Uw IPhone- Of IPad-wachtwoord Bent Vergeten
Video: (2020) Forgot Your iPad Passcode? Here’s How You Can Regain Access! 2024, Mei
Anonim

Apple vertelt gebruikers zelf hoe ze het slot op het apparaat kunnen omzeilen en wat ze moeten doen als ze het wachtwoord op hun iPhone of iPad zijn vergeten. En wat meer is, dit is de officiële manier, die geschikt is voor diegenen die op de een of andere manier het wachtwoord voor hun apparaat zijn vergeten en niet met een "steen" willen lopen.

iPhone-wachtwoord vergeten
iPhone-wachtwoord vergeten

Er zijn in feite 2 manieren om een vergeten iPhone- of iPad-wachtwoord te herstellen. Laten we beginnen met de meer geavanceerde, simpelweg omdat er geen computer voor nodig is.

De eerste manier om het wachtwoord op de iPhone te herstellen

Dus laten we zeggen dat je je iPhone-wachtwoord bent vergeten of erger nog, het meerdere keren verkeerd hebt ingevoerd en het apparaat is vergrendeld. In dit geval kunt u het apparaat natuurlijk op afstand wissen, samen met het wachtwoord. Maar hiervoor is het noodzakelijk dat de functie "Find iPhone" is ingeschakeld en dat het apparaat zelf is verbonden met internet. U moet vanaf elke andere iPhone, iPad, iPod naar de app Zoek iPhone, uw apparaat selecteren, op Acties klikken en "wissen" selecteren uit de aangeboden opties.

Of u kunt vanaf uw computer naar icloud.com gaan, uw Apple ID-gegevens invoeren, naar het tabblad "iPhone zoeken", hier uw apparaat selecteren en op "Wissen" klikken tussen de aangeboden opties. Houd er rekening mee dat hiermee alle gegevens worden verwijderd, inclusief het wachtwoord. Als u geen reservekopie van het apparaat hebt, kunt u deze niet meer herstellen. Maar zelfs als je geen back-up hebt, geen paniek, je zou een computer moeten hebben waarmee je je apparaat al hebt gesynchroniseerd (toen je je iPhone voor de eerste keer op je computer aansloot, klikte je op "vertrouwen"). Hiermee kunt u een back-up maken en bestanden back-uppen.

Nadat u de gegevens op uw iPhone op afstand hebt gewist, wordt deze hersteld naar de fabrieksinstellingen, wordt u begroet door het eerste startscherm en kunt u hier een nieuw wachtwoord instellen. Het belangrijkste is om hem niet een tweede keer te vergeten. En dan zullen ze al een keuze krijgen, ofwel om de iPhone als een nieuwe in te stellen, of om te herstellen vanaf een iTunes- of iCloud-back-up om de vorige look terug te brengen naar de smartphone, samen met alle bestanden en, belangrijker nog, met een nieuw wachtwoord.

Tweede manier om iPhone-vergrendeling te omzeilen

Nou, en methode nummer 2. Sluit het apparaat aan op de computer en forceer vervolgens de start van de herstelmodus door de Home- en Power-knoppen op de iPhone 6s en lager en Power en "Volume Down" op de nieuwe iPhone 7-10 en laat deze knoppen niet los, zelfs niet als ze verschijnen met het Apple-logo, en blijf ingedrukt houden totdat je het iTunes-pictogram ziet. Vervolgens verschijnt er een venster op de computer waar u wordt gevraagd om te "herstellen" of "bij te werken". Kies "herstellen" en wacht tot iTunes al het nodige heeft gedaan. Als er plotseling iets misgaat, herhaal dan gewoon de procedure die eerder is beschreven.

Dan hetzelfde resultaat, we hebben een volledig hersteld apparaat voor ons en je moet het als nieuw instellen en alle bestanden verliezen, of herstellen vanaf een back-up en je iPhone of iPad blijven gebruiken zoals voorheen, met een nieuw wachtwoord.

Als u daar niet een van bent, hopen we dat u nu de automatische back-up naar iCloud inschakelt, of op zijn minst handmatig een back-up van de gegevens naar uw computer maakt via iTunes. Voor het geval dat dit zeker geen kwaad kan.

Aanbevolen: