Hoe De Webcam Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Webcam Te Activeren
Hoe De Webcam Te Activeren

Video: Hoe De Webcam Te Activeren

Video: Hoe De Webcam Te Activeren
Video: How to turn on webcam and camera in Windows 10 (Simple) 2024, April
Anonim

Sommige moderne computerprogramma's hebben een webcam nodig om goed te kunnen functioneren. Door het opgegeven apparaat te gebruiken, kunt u videoconferenties houden of gewoon met mensen communiceren via een internetverbinding.

Hoe de webcam te activeren
Hoe de webcam te activeren

Het is nodig

  • - installatieschijf;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Voordat u de webcamera gebruikt, moet u de bedrijfsparameters van deze apparatuur activeren en selecteren. Sluit het apparaat aan op een pc. Gebruik hiervoor de USB-poort.

Stap 2

Sommige webcammodellen hebben een ingebouwde microfoon. Soms is het nodig om een extra kabel te gebruiken om deze te activeren. Sluit hem aan op de audio-ontvangstpoort van je geluidskaart.

Stap 3

Installeer software en stuurprogramma's om ervoor te zorgen dat de webcam goed werkt. Gebruik hiervoor de schijf die bij het apparaat is geleverd. Als dergelijke programma's ontbreken, gebruikt u de hulpprogramma's op de website van de ontwikkelaars van de webcamera.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op nadat u de beschreven procedures hebt voltooid. Open Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat de webcam is ingeschakeld. Voer elk programma uit dat is ontworpen om met dit apparaat te werken.

Stap 5

Controleer de kwaliteit van het beeld dat naar het scherm wordt verzonden. Controleer of de ingebouwde microfoon goed werkt. Ga verder met de gedetailleerde configuratie van de parameters van de webcamera.

Stap 6

Open het configuratiescherm en volg de link "Audioapparaten beheren". Pas de werking van de microfoon zo aan dat deze het audiosignaal op het gewenste volume ontvangt.

Stap 7

U kunt de beeldparameters het beste aanpassen in het programma waarmee u uw webcam het vaakst zult gebruiken. Als u de voorkeur geeft aan het Skype-hulpprogramma, start u het en opent u het instellingenmenu.

Stap 8

Selecteer "Video-instellingen". Wacht even totdat het apparaat door het programma wordt gedetecteerd. Klik op de knop Afbeeldingsinstellingen. Wijzig de camera-instellingen volgens uw persoonlijke voorkeur.

Aanbevolen: