Wat Zijn De Kenmerken Van De Nieuwe Generatie MacBooks

Wat Zijn De Kenmerken Van De Nieuwe Generatie MacBooks
Wat Zijn De Kenmerken Van De Nieuwe Generatie MacBooks

Video: Wat Zijn De Kenmerken Van De Nieuwe Generatie MacBooks

Video: Wat Zijn De Kenmerken Van De Nieuwe Generatie MacBooks
Video: MacBook Pro – НАКОНЕЦ-ТО снова PRO! Подробности об Apple M1X (M2)! 2024, Mei
Anonim

Apple houdt zich bezig met de ontwikkeling en creatie van computerapparatuur, mobiele apparaten en diverse randapparatuur. Moderne laptops van deze fabrikant hebben een aantal onderscheidende kenmerken.

Wat zijn de kenmerken van de nieuwe generatie MacBooks
Wat zijn de kenmerken van de nieuwe generatie MacBooks

Apple mobiele computers kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: MacBook Pro en MacBook Air. Het eerste type omvat volwaardige laptops met een diagonaal van 13, 3 en 15, 4 inch. Air class-apparatuur is uitgerust met schermen met een diagonaal van 11, 6 en 13, 3 inch.

Moderne MacBook Air-modellen zijn uitgerust met breedbeeldschermen met een maximale resolutie van 1440x900 pixels. Opgemerkt moet worden dat netbooks met een kleinere diagonaal de limiterende modus van 1366x768 pixels ondersteunen.

De jongere MacBook Air-modellen zijn uitgerust met een flashdrive met een capaciteit van slechts 64 GB. De maximale hardeschijfruimte kan in een 13-inch toestel worden uitgebreid tot 512 GB. Intel-apparatuur wordt gebruikt als centrale processor. Dit is een Core I5 CPU met een nominale frequentie van 1,7 (1,8) GHz. Het is vermeldenswaard dat deze apparaten in de Toorbo Bust-modus zijn overklokt naar 2, 6 (2, 8) GHz. De Air netbooks zijn uitgerust met een 4GB RAM-kaart en een geïntegreerde Intel HD Graphics 4000-serie grafische kaart.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de nieuwe MacBook Pro met Retina-display. Dit is een 15-inch laptop die een resolutie van 2880x1800 pixels ondersteunt. Er zijn twee configuraties van dergelijke mobiele computers.

Het krachtigste toestel is uitgerust met een Intel Core I7-processor met een kloksnelheid van 2,6 GHz. Uiteraard blijft het mogelijk om de CPU te optimaliseren tot 3,6 GHz. De nominale frequentie van het lagere model CPU is 2,3 GHz. Het volgende verschil tussen laptops is de hoeveelheid permanent geheugen. De toestellen hebben schijven met een capaciteit van 256 en 512 GB.

Beide MacBook Pro Retina-computers beschikken over 8 GB 1600 MHz RAM en NVIDIA GeForce GT 650M discrete graphics. Het is belangrijk op te merken dat de opgegeven videoadapter alleen wordt geactiveerd wanneer krachtige toepassingen worden gestart. In eerste instantie wordt het beeld verwerkt door de geïntegreerde videochip van de Intel HD Graphics 4000-serie.

Aanbevolen: