Welke Telefoon Is Beter: Nokia Of Samsung

Inhoudsopgave:

Welke Telefoon Is Beter: Nokia Of Samsung
Welke Telefoon Is Beter: Nokia Of Samsung

Video: Welke Telefoon Is Beter: Nokia Of Samsung

Video: Welke Telefoon Is Beter: Nokia Of Samsung
Video: Samsung Galaxy S10 vs Nokia 3310 vs CAR 2024, April
Anonim

De markt voor mobiele telefoons en smartphones is momenteel overvol met verschillende modellen en variaties van deze modellen. Samsung en Nokia behoren tot de toonaangevende telefoonfabrikanten, maar het wordt voor de gebruiker steeds moeilijker om erachter te komen wat voor telefoon hij nodig heeft.

Welke telefoon is beter: Nokia of Samsung
Welke telefoon is beter: Nokia of Samsung

Knopmodellen

De meeste moderne telefoons hebben een aanraakscherm, maar Samsung en Nokia bieden hun gebruikers verschillende modellen drukknoptelefoons aan. Als je van dit telefoonontwerp houdt, let dan op deze modellen, die qua functionaliteit inferieur zijn aan de vlaggenschepen, maar volgens bepaalde parameters handiger in gebruik zijn.

Vlaggenschepen - touchscreen smartphones

Design en specificaties zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van een telefoon. Als iedereen het model kan kiezen dat ze leuk vinden, is het al moeilijker om de technische kenmerken te achterhalen. Beide bedrijven produceren telefoons van hoge kwaliteit die aan de meest geavanceerde gebruikersbehoeften kunnen voldoen, maar elk van de modellen heeft nog steeds zijn eigen voordelen.

Deze bedrijven brachten vroeger telefoons uit op verschillende besturingssystemen: Samsung op Android en Nokia op Windows Phone. Voor Android zijn er meer verschillende applicaties voor werk en entertainment. Met Windows Phone kunt u echter snel en efficiënt alle documenten die op uw Windows-computer zijn gemaakt, delen en gebruiken. Het nieuwste model dat door Nokia is uitgebracht, draait echter op het nieuwe Android-besturingssysteem van het bedrijf.

De prestaties van de vlaggenschepen van de bedrijven Samsung Galaxy S4 en Nokia Lumia 1520 liggen op ongeveer hetzelfde niveau. Als de processor in een Samsung-telefoon uit 8 kernen bestaat en niet uit 4, zoals bij Nokia, dan is de frequentie iets lager en is deze 1,6 GHz versus 2,2 GHz in de Nokia Lumia 1520. Het model van Nokia heeft een groot scherm, maar de schermresolutie is hetzelfde… Nokia's standaard opslagcapaciteit is het dubbele van die van Samsung. Nokia Lumia is uitgerust met de beste camera aan de achterkant waarmee je foto's van echt hoge kwaliteit kunt maken, maar de camera aan de voorkant heeft een orde van grootte slechtere eigenschappen dan in de Samsung Galaxy S4. De batterijcapaciteit van de Nokia Lumia 1520 is groter, waardoor hij tot 70% langer in stand-by kan werken dan een Samsung-telefoon. Beide telefoons hebben een plastic behuizing, maar de Samsung Galaxy S4 is 60% lichter dan zijn rivaal.

Elk van de modellen heeft zijn eigen voor- en nadelen: iemand zal de lichte Samsung met het Android-besturingssysteem leuk vinden, iemand zal worden aangetrokken door het grote scherm van Nokia Lumia, zijn kleurrijke afbeeldingen en heldere body. In ieder geval kan elke smartphone perfect zijn hoofdtaken aan: bellen, sms'en, surfen op internet.

Aanbevolen: