Hoe Maak Je Een Zachte Reset?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zachte Reset?
Hoe Maak Je Een Zachte Reset?
Anonim

Soft reset is een procedure voor het "zacht" opnieuw opstarten van een mobiel apparaat (telefoon, PDA of communicator). Het is vergelijkbaar met het opnieuw opstarten van een computer met de overeenkomstige optie in het hoofdmenu. Het systeem wordt opnieuw opgestart en alle informatie blijft intact, in tegenstelling tot een harde reset.

Hoe maak je een zachte reset?
Hoe maak je een zachte reset?

Het is nodig

communicator, mobiele telefoon of PDA

instructies:

Stap 1

Voer een "zachte" herstart van de communicator uit als deze "vastloopt" en opnieuw moet worden opgestart. Als het apparaat niet reageert op toetsaanslagen of de stylus op het scherm, voert u een zachte reset uit. Om dit te doen, drukt u aan de linkerkant van de communicator op de Reset-knop met het scherpe deel van de stylus. Deze knop staat linksonder en is rood. Naast de stylus kun je er met elk ander scherp voorwerp (paperclip of potlood) op drukken.

Stap 2

Voer een zachte reset uit op de communicator. Om dit te doen, kunt u het hulpprogramma HD Tweak gebruiken. Na installatie verschijnt er een snelkoppeling in het programmamenu, met zijn hulp kunt u een "zachte herstart" van uw apparaat maken. U kunt ook een "zachte herstart" uitvoeren door lang op de uit-knop te drukken. Er verschijnt een dialoogvenster op het scherm waarin het nodig is om het uitschakelen van het apparaat te bevestigen. Zet hem dan aan met dezelfde knop.

Stap 3

Voer een zachte reset uit op uw Nokia-telefoon. Voer hiervoor de toetsencombinatie * # 7780 # in of ga naar "Menu", selecteer vervolgens "Opties" - selecteer "Telefoonbeheer" en de optie "Initiële instellingen". Daarna zal het scherm u om uw vergrendelingswachtwoord vragen, het standaardwachtwoord is 12345. Houd er rekening mee dat deze opdracht contacten en berichten kan verwijderen, dus voordat u deze uitvoert, maakt u een back-up van de informatie op de geheugenkaart.

Stap 4

Download de applicatie voor Soft Reset van LG-telefoons - HD2 SoftReset, u kunt deze downloaden via de link https://www.mobyware.ru/download.php?program_id=12650&device_id=995. Kopieer het bestand naar je telefoon en installeer het. De snelkoppeling naar de toepassing verschijnt in het menu Toepassingen. Om een zachte reset van een mobiele telefoon uit te voeren, start u het programma gewoon vanuit het menu. Ook is deze applicatie geschikt voor telefoons van het merk HTC.

Aanbevolen: