Een Cartridge-chip Resetten Reset

Inhoudsopgave:

Een Cartridge-chip Resetten Reset
Een Cartridge-chip Resetten Reset

Video: Een Cartridge-chip Resetten Reset

Video: Een Cartridge-chip Resetten Reset
Video: How to Use an Epson Chip Resetter 2024, April
Anonim

Het op nul zetten van de cartridge-chip is een noodzakelijke bijvulstap. Dit komt omdat printerfabrikanten beperkingen opleggen aan het gebruik van hun cartridges om de verkoop van hun producten te stimuleren.

Een cartridge-chip resetten
Een cartridge-chip resetten

Noodzakelijk

programmeur

instructies:

Stap 1

Koop een programmeur om de cartridge-chip op nul te zetten. Soms wordt het samen met kits voor het bijvullen van cartridges verkocht, je kunt het ook vinden in verkooppunten van radioapparatuur of het zelf monteren of bestellen in de online winkel.

Stap 2

Demonteer uw cartridge, verwijder de microschakeling ervan. Steek het in de aansluiting van de programmer die op de computerpoort is aangesloten. Download de software voor het flashen van de cartridge van uw printer volgens de fabrikant.

Stap 3

Zet de informatie van uw cartridge op nul met betrekking tot alle parameters die het gebruik ervan aangeven, het is het beste om eerst het schema voor het op nul zetten van de firmwaresecties van internet te downloaden. Sla uw werk op en verwijder de cartridge uit de programmer.

Stap 4

Vul uw cartridge bij door toner toe te voegen en eventuele resterende inkt uit de onderdelen te verwijderen. Zet hem weer in elkaar en plaats de op nul gestelde chip weer op zijn plaats, sluit vervolgens de cartridgeklep, draai de schroeven aan de zijkant vast en installeer de chip in de printer of all-in-one. Maak een testafdruk.

Stap 5

Als u niet over de vaardigheden beschikt om cartridgechips te programmeren, gebruik dan navulsets met vervangende cartridges die passen bij uw model mobiele apparaat. Je kunt ze vinden in computerwinkels in je stad, meestal zitten toner en verschillende vervangende chips in de set.

Stap 6

Als u geen algemeen idee heeft van de procedure voor het op nul zetten, demonteren en bijvullen van printercartridges, neem dan contact op met de servicecentra in uw stad voor hulp. Naar eigen goeddunken wordt de chip van de cartridge op nul gezet, wordt deze vervangen, wordt de toner in de container gegoten, enzovoort. Verbind u er niet toe zelfstandig chipsets van cartridges te leren programmeren en resetten, u kunt u het beste om hulp vragen bij een persoon die dit proces al eens heeft meegemaakt.

Aanbevolen: