Hoe U Uw Telefoon Opnieuw Kunt Kleuren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Opnieuw Kunt Kleuren
Hoe U Uw Telefoon Opnieuw Kunt Kleuren

Video: Hoe U Uw Telefoon Opnieuw Kunt Kleuren

Video: Hoe U Uw Telefoon Opnieuw Kunt Kleuren
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd slijten de delen van de behuizing van de telefoon, deze wordt bedekt met slijtage en krassen. De externe delen van het apparaat kunnen echter altijd worden bijgewerkt door te schilderen en de telefoon een "tweede leven" uiterlijk te geven. Schilderen helpt ook geld te besparen bij het kopen van een nieuw paneel, waarvan de prijs rond de $ 40 schommelt.

Hoe u uw telefoon opnieuw kunt kleuren
Hoe u uw telefoon opnieuw kunt kleuren

Noodzakelijk

  • - verf voor kunststof;
  • - primer voor kunststof;
  • - stopverf en verharder;
  • - schuurpapier;
  • - een set schroevendraaiers voor het demonteren van mobiele telefoons

instructies:

Stap 1

Kies eerst een geschikte kamer om je telefoon te schilderen. Dit moet een schone, goed geventileerde, warme ruimte zijn. Vermijd stoffige oppervlakken.

Stap 2

Demonteer de telefoon volgens de instructies met behulp van de juiste set schroevendraaiers voor demontage van de telefoon. Als je geen schroevendraaier hebt, lijm dan de delen die niet geverfd hoeven te worden (toetsenbord, scherm) met plakband.

Stap 3

Vervolgens moet u het oppervlak van de behuizing voorbereiden. Als er diepe krassen op het paneel zitten, is het beter om deze te plamuren met een dunne stopverf gemengd met verharder in een verhouding van 1 tot 20. Breng het mengsel aan op de beschadigde delen, laat het lichaam iets drogen. Schuur vervolgens het oppervlak van het paneel met fijn schuurpapier en vermijd de uitgesmeerde delen. Voor een vlottere verwerking is het aan te raden een blok te gebruiken. Spoel de behuizing vervolgens af met water om eventueel vuil te verwijderen (als het paneel verwijderbaar is).

Stap 4

Droog alle onderdelen volledig af. Neem vervolgens een speciale primer voor kunststof, breng deze aan op het oppervlak en laat deze een dag drogen bij temperaturen tot 40 graden.

Stap 5

Na volledig drogen het oppervlak opnieuw schuren met schuurpapier met een staaf. U moet een volledig glad oppervlak bereiken. Blaas het paneel uit zodat er geen stof achterblijft. Zorg ervoor dat er geen vingerafdrukken, vette zwellingen zijn.

Stap 6

Begin met het spuiten van verf op 30 centimeter van het paneel om druppelen te voorkomen. Het is raadzaam om een metallische kleurstof te gebruiken die beter hecht aan het plastic. Na 20 minuten de verf opnieuw aanbrengen en na nog eens 20 minuten de vernis aanbrengen. De tweede laag wordt na 15 minuten aangebracht. Vervolgens kunt u het gewenste patroon aanbrengen en vervolgens nog twee lagen vernis aanbrengen met een interval van 5 minuten.

Stap 7

Droog de behuizing opnieuw gedurende 24 uur bij kamertemperatuur. Assembleer het lichaam, het schilderen is voltooid.

Aanbevolen: