Hoe Naar Voicemail Te Luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe Naar Voicemail Te Luisteren
Hoe Naar Voicemail Te Luisteren

Video: Hoe Naar Voicemail Te Luisteren

Video: Hoe Naar Voicemail Te Luisteren
Video: How to listen to your voicemails just by dialing your number and how to set up voicemail on iPhone.. 2024, Mei
Anonim

Alle mobiele operators en veel operators van traditionele telefonie, die al lang gewend zijn, bieden de Voice Mail-dienst aan. Maar het is nog niet zo lang geleden in het moderne leven gekomen, dus het kan moeilijk zijn om het te gebruiken. Vooral het beluisteren van inkomende voicemail is vaak moeilijk. Elke operator heeft zijn eigen nuances bij het gebruik van deze service, maar over het algemeen is het luisterschema hetzelfde.

Hoe naar voicemail te luisteren
Hoe naar voicemail te luisteren

Noodzakelijk

  • mobiele telefoon
  • Abonneeboek

instructies:

Stap 1

Oproepdoorschakeling instellen Voor een efficiënte werking van de dienst is het beter om meerdere doorschakeloproepen naar Voice Mail in te stellen: onvoorwaardelijk, bij onbereikbaarheid van de abonnee of indien de gebruiker de oproep niet beantwoordt, door de bezettoon. Als doorschakelen is ingesteld, wordt de beller, ongeacht de reden waarom dit nummer niet kon worden bereikt, gevraagd een spraakbericht voor de abonnee in te spreken. Wanneer het wordt achtergelaten, komt er een melding over het linker spraakbericht op de telefoon en hoeft u alleen maar ernaar te luisteren.

Stap 2

Bel het voorgestelde nummer Wanneer de melding wordt ontvangen, moet u het oproepnummer "Voice mail" kiezen dat is ingesteld door de operator van het communicatienetwerk dat u gebruikt. Dit kan een volledig mobiel telefoonnummer zijn of een verkort nummer bestaande uit drie cijfers Door op de beltoets te drukken, brengt u een verbinding tot stand met het "Voicemail"-systeem dat is ontworpen voor het registreren, doorsturen en opslaan van spraakberichten.

Stap 3

Voer uw eigen nummer in. Vervolgens moet u uw eigen telefoonnummer en het wachtwoord van het "Voicemail"-venster opgeven, ingesteld toen de service werd geactiveerd. Meestal vraagt de operator de eigenaar van de telefoon om "7 (telefoonnummer) # (wachtwoord) #" op zijn telefoon te bellen. Meestal wordt automatisch een eenvoudig wachtwoord voor de gebruiker ingesteld, dit kan "000" of "111" zijn, afhankelijk van de operator. Voor de veiligheid en bescherming van de gegevens van de voicemailbox wordt aanbevolen om uw wachtwoord in te stellen wanneer u deze dienst voor het eerst gebruikt.

Stap 4

Beluister de voicemail De telefoniste geeft toegang tot de mailbox met de linker spraakberichten, waarna u met de spraakberichten de nodige acties kunt uitvoeren: luisteren, wissen, opslaan, enz., hiervoor zijn de door de telefoniste ingegeven commando's gebruikt.

Houd er rekening mee dat de Voice Mail-service niet automatisch wordt aangeboden, maar moet worden geactiveerd volgens de instructies van de operator.

Aanbevolen: