Hoe Het Spel Op Een Chinese IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een Chinese IPhone Te Installeren
Hoe Het Spel Op Een Chinese IPhone Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Chinese IPhone Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Op Een Chinese IPhone Te Installeren
Video: iPhone 12 Pro Max: How to Setup (step by step) for Beginners 2024, Mei
Anonim

Chinese iPhones worden geproduceerd onder het Android-besturingssysteem. Dit betekent dat de installatie van games en applicaties op een dergelijk apparaat kan worden uitgevoerd met behulp van de Play Market (Google Play). Als dit item niet in het menu van je telefoon staat, kan de installatie van het gewenste spel vanaf de computer worden gedaan.

Hoe het spel op een Chinese iPhone te installeren
Hoe het spel op een Chinese iPhone te installeren

instructies:

Stap 1

Ontgrendel het scherm van uw apparaat en klik op de Play Market-snelkoppeling, die zich in het hoofdmenu van het apparaat zou moeten bevinden. Als het niet aanwezig is, heeft u mogelijk een andere applicatiewinkel vooraf geïnstalleerd, bijvoorbeeld Aptoid, waarmee de benodigde games worden gedownload. Zoek de snelkoppeling van het programma voor het downloaden van games in het apparaatmenu en selecteer deze door met uw vinger op de snelkoppeling te drukken.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Games" op het applicatiescherm. Als u op zoek bent naar een specifiek spel, voert u een zoekopdracht in met de naam ervan in de zoekbalk bovenaan het scherm of in het menu Zoeken als u een andere versie van de applicatie gebruikt.

Stap 3

Nadat je het gewenste spel hebt geselecteerd, klik je op de knop "Installeren" en wacht je tot de melding van het einde van de installatie in de bovenste regel van het scherm verschijnt. Klik op het pictogram van het geïnstalleerde spel en controleer de functionaliteit ervan. Niet alle games die op de Chinese iPhone zijn geïnstalleerd, kunnen worden uitgevoerd. Als de lancering mislukt, probeer dan een andere app uit de winkel te downloaden.

Stap 4

Om vanaf een computer te installeren, heb je het APK-bestand van het gewenste spel nodig, dat kan worden gedownload van thematische bronnen voor Android. Nadat u de benodigde bestanden met de.apk-extensie hebt verkregen, sluit u het apparaat aan op de computer in de modus voor verwisselbare schijf.

Stap 5

Verplaats de APK naar een willekeurige map op uw apparaat. Als het apparaat een USB-stick heeft, kun je de games die je nodig hebt er naartoe kopiëren. Koppel daarna de telefoon los van de computer en ga naar het gedeelte "Bestandsbeheer" of Bestanden van het menu van uw apparaat.

Stap 6

Voer het APK-bestand uit dat van uw computer is gedownload en klik vervolgens op Toestaan om de toepassing te installeren. Wacht tot de installatie is voltooid en de snelkoppeling naar de game in het hoofdmenu van het apparaat verschijnt. Om te beginnen, moet u op deze snelkoppeling klikken. De installatie van het spel van de computer naar de Chinese iPhone is nu voltooid.

Aanbevolen: