Hoe Een Beeline-kaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline-kaart Te Activeren
Hoe Een Beeline-kaart Te Activeren

Video: Hoe Een Beeline-kaart Te Activeren

Video: Hoe Een Beeline-kaart Te Activeren
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, April
Anonim

Unified Express-betaalkaarten van het bedrijf "Beeline" zijn een handige manier om het saldo van een mobiele telefoon aan te vullen, zowel voor uzelf als voor een andere abonnee. Naast mobiele communicatie kunt u met één kaart ook betalen voor thuisinternet, wifi en tv-diensten van het bedrijf. Het is ook mogelijk om de kaart te activeren wanneer u aan het roamen bent en zelfs op die plaatsen waar het dekkingsgebied van Beeline afwezig is. Kaarten worden uitgegeven in coupures van 100, 150, 250, 500, 1000 en 3000 roebel.

Hoe een Beeline-kaart te activeren
Hoe een Beeline-kaart te activeren

Het is nodig

  • - Betaalkaart;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Koop een Unified-betaalkaart met de coupure die u nodig hebt bij het Beeline-kantoor of bij een andere verkoper. Open de verpakking en haal de kaart eruit.

Stap 2

Verwijder de beschermlaag van de achterkant van de kaart, waaronder de 12-cijferige geheime code staat. U kunt de beschermlaag wissen met de rand van een munt, uw vingernagel of een harde gum. Wees uiterst voorzichtig dat u de code zelf niet beschadigt, anders wordt het moeilijk voor u om later te betalen. Bel in dat geval het Customer Support Center (telefoonnummers staan vermeld op de kaart). Met de hulp van de operator kan het mogelijk zijn om de kaart te activeren door middel van het serienummer.

Stap 3

Waardeer je telefoonrekening op door het volgende USSD-commando te typen: * 103 * kaartcode # en druk op de beltoets. Of bel 0503 en volg de aanwijzingen van de autoinformer. Wees voorzichtig bij het kiezen van de kaartcode - het aantal invoerpogingen is beperkt. Wacht op het bericht dat de betaling is bijgeschreven.

Stap 4

Herlaad het saldo van de mobiele telefoon van een andere abonnee van het Beeline-netwerk met behulp van een USSD-opdracht van het formulier: * 104 * telefoonnummer van een andere abonnee * geheime kaartcode # Voer het abonneenummer in 10-cijferig formaat in (zonder de nummers " 8" of "7" aan het begin). Of bel 0504 vanaf je mobiel en volg de aanwijzingen van de autoinformer.

Stap 5

Activeer de betaalkaart vanaf een andere telefoon, inclusief een vaste stadstelefoon, door te bellen naar 8 800 700 0504. Volg de aanwijzingen van de autoinformer. Om het telefoonnummer en de geheime code van de kaart van de vaste telefoon in te voeren, zet u deze in de toonkiesmodus (druk op de "*"-toets).

Stap 6

Herlaad uw Internet at Home USB-kit via de beheersoftware-interface. Om dit te doen, start u het programma op uw computer en opent u het menu "Accountbeheer". Selecteer in de lijst die wordt geopend het item "Betaalkaartactivering". Voer de kaartcode in het daarvoor bestemde venster in en klik op de knop "Activeren"

Stap 7

Betaal voor thuisinternet, wifi en televisie van het bedrijf Beeline volgens de instructies voor het activeren van de Unified betaalkaart in uw persoonlijke account op de website van het bedrijf.

Aanbevolen: