Hoe Het Telefoonboek Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonboek Over Te Zetten
Hoe Het Telefoonboek Over Te Zetten

Video: Hoe Het Telefoonboek Over Te Zetten

Video: Hoe Het Telefoonboek Over Te Zetten
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, Mei
Anonim

Het is geen toeval dat mobiele telefoons een garantieperiode hebben. Ze zijn constant in onze handen en omdat het zeer kwetsbare producten zijn, hebben ze de neiging om te breken als ze vallen. Het telefoonboek van de meesten van ons is duidelijk meer dan het aantal cellen op een daarvoor bestemde simkaart. Daarom moet u het telefoonboek systematisch naar uw computer kopiëren voor het geval uw mobiele telefoon uitvalt.

Hoe het telefoonboek over te zetten
Hoe het telefoonboek over te zetten

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst het telefoonpakket op de aanwezigheid van een usb-kabel en een driverdisk. Als het ontbreekt, koop dan een kabel die geschikt is voor uw telefoon, en download programma's en stuurprogramma's om met uw computer te synchroniseren. Installeer de stuurprogramma's en sluit de telefoon vervolgens met een USB-kabel op de computer aan. Houd er rekening mee dat er mogelijk verschillende stuurprogramma's nodig zijn, afhankelijk van het telefoonmodel. Als de verbinding niet lukt, herhaal deze dan vanaf het begin of download het stuurprogramma van een andere bron.

Stap 2

Zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet", terwijl uw telefoon is aangesloten op uw computer. Gebruik uw telefoonsoftware om uw berichtenarchief en telefoonboek op uw telefoon te hosten. Kopieer daarna met behulp van de software het telefoonboek naar uw computer door het naar een bestand te uploaden.

Stap 3

Nadat u het telefoonboek op uw computer hebt opgeslagen, kunt u het naar elke telefoon overbrengen. Om dit te doen, moet u, net als in de eerste stap, de benodigde stuurprogramma's en software installeren, waarna u het telefoonboek naar het telefoongeheugen kunt overbrengen.

Aanbevolen: