Een Intercom Openen Zonder Tablet Without

Inhoudsopgave:

Een Intercom Openen Zonder Tablet Without
Een Intercom Openen Zonder Tablet Without

Video: Een Intercom Openen Zonder Tablet Without

Video: Een Intercom Openen Zonder Tablet Without
Video: Устранение неисправностей квартирной домофонной системы NuTone модели 478 с отсутствием связи на входе 2024, Mei
Anonim

In de hoofdstad zijn de meeste huizen uitgerust met intercoms. Enerzijds maakt dit het mogelijk om vreemden die op andermans ingangen lopen uit te sluiten. Maar wat te doen als u bijvoorbeeld naar uw huis moet, maar de sleutel van de intercom bent vergeten?

Een intercom openen zonder tablet without
Een intercom openen zonder tablet without

instructies:

Stap 1

Onthoud dat de gemakkelijkste manier om een intercom zonder sleutel te openen, is door iemand die dicht bij hem staat te bellen en hem te vragen de deur te openen. U kunt ook uw buren bellen en de situatie uitleggen. Er mogen geen problemen zijn met de toegang tot de ingang.

Stap 2

Als er niemand thuis is of je gaat de ingang van iemand anders binnen, bijvoorbeeld om vrienden te bezoeken, en je weet het appartementnummer niet, bel dan gerust via de intercom naar iedereen die zich in deze ingang bevindt (meestal boven de deur ondertekenen ze het interval van appartementnummers waarin je door deze ingang kunt komen) en vragen om de deur voor je te openen. Alle buren kennen elkaar meestal wel. Leg uit naar wie je gaat, en ze zullen zich voor je openen. Je kunt ook een trucje uithalen en bijvoorbeeld zeggen dat je een appartement huurt in deze ingang en je bent de sleutels van de intercom vergeten. Vraag om de deur te openen. Als je overtuigend bent, gaat het ook voor jou open.

Stap 3

Onthoud dat een deur die is uitgerust met een intercom kan worden geopend met fysiek geweld. Het slot, dat opent met een intercom, is magnetisch. Ondanks dat de magneten in het slot behoorlijk tot elkaar aangetrokken worden, kunnen ze, als je flink wat kracht uitoefent, losgekoppeld worden. Dus als je heel hard aan de deurkruk trekt, gaat deze open. Om de grootste inspanning te leveren, zet u een voet tegen de muur van het huis, pakt u de deurklink met beide handen vast en trekt u krachtig. Als het de eerste keer niet werkte, probeer het dan opnieuw. Pas op dat u uw hoofd niet stoot zodra de deur opengaat. Ondanks het feit dat het slot tijdens deze opening niet wordt beschadigd, is de methode enigszins "barbaars", dus je moet er alleen in extreme gevallen gebruik van maken.

Stap 4

Vergeet niet dat er bij veel ingangen oma's of jonge mensen zitten, van wie je de intercomcode kunt achterhalen en de ingang kunt betreden. Leg op een rustige en beleefde manier uit waarom u de deur moet openen. Wees niet onbeleefd of onbeleefd en je zult positieve feedback krijgen.

Aanbevolen: