Een Telefoonnummer Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Bekijken
Een Telefoonnummer Bekijken

Video: Een Telefoonnummer Bekijken

Video: Een Telefoonnummer Bekijken
Video: PENNYWISE DE CLOWN (IT) BELLEN! *DOE DIT NOOIT NA!* 2024, Mei
Anonim

Een bekende situatie - u bent uw eigen telefoonnummer vergeten. Dit gebeurt vooral vaak als je meerdere simkaarten hebt en je ze om de beurt gebruikt. Er zijn verschillende manieren om uw telefoonnummer te vinden.

Een telefoonnummer bekijken
Een telefoonnummer bekijken

instructies:

Stap 1

Sommige mobiele operators bieden een service waarmee u uw eigen telefoonnummer kunt vinden. Als uw telefoon is verbonden met Beeline, kiest u het USSD-commando * 110 * 10 #. Het antwoord komt in een sms-bericht. Als u een MTS-abonnee bent, gebruikt u de USSD-opdracht * 111 * 0887 # voor hetzelfde doel en het antwoord wordt op dezelfde manier ontvangen. U kunt als abonnee van deze operator ook naar 0887 bellen, maar wanneer u aan het roamen bent, wordt zo'n gesprek betaald en duur. De operator "Megafon" biedt deze service niet in alle regio's, de methode om deze te verkrijgen kan verschillen en soms wordt deze zelfs betaald als u zich in uw eigen regio bevindt. Gebruik als abonnee van Megafon in de regio Moskou het gratis USSD-commando * 105 * 6 * 1 #, en voor het noordwesten, gebruik het betaalde commando * 127 #. De Skylink-operator biedt in de meeste regio's niet automatisch de service om een abonnee aan zijn nummer te herinneren.

Stap 2

Gebruik de volgende techniek bij het gebruik van een vaste telefoon, evenals een mobiele telefoon tijdens roaming, of als de operator niet beschikt over een herinneringsservice van zijn eigen nummer in automatische modus. Neem een andere mobiele telefoon die van u persoonlijk is, waarop de nummerherkenningsservice is ingeschakeld en waarvan u het nummer kent en vanaf een telefoon waarvan u het nummer niet kent. Als de telefoon overgaat, weigert u de oproep. U vindt uw nummer gratis, zelfs als u aan het roamen bent. Bel hiervoor geen vaste telefoon met nummerherkenning. Op deze manier vindt u alleen de laatste zeven cijfers van het nummer en neemt het apparaat automatisch de hoorn op wanneer deze wordt geïdentificeerd en wordt het gesprek in rekening gebracht.

Stap 3

Als u een Beeline-abonnee bent, u bevindt zich in uw thuisnetwerk en u hebt de onbeperkte MMS-service geactiveerd en er is geen ander apparaat bij de hand, stuur dan een MMS-bericht met inhoud naar uw eigen e-mailadres. Ga dan naar je mailbox en kijk van welk adres het bericht kwam. Houd er rekening mee dat het verzenden van mms-berichten met deze service niet onbeperkt is. Er is een limiet en deze is gelijk aan 300 berichten per dag.

Stap 4

Tot slot, als geen van de bovenstaande methoden bij u past, bel dan de ondersteuningsdienst van uw provider en vraag hen om het nummer te dicteren waarvan u belt. Wanneer je op je thuisnetwerk zit, is zo'n gesprek meestal gratis. Geef zo nodig uw paspoortgegevens door aan de consulent.

Aanbevolen: