Uw Telefoonnummer Bekijken In Nokia

Inhoudsopgave:

Uw Telefoonnummer Bekijken In Nokia
Uw Telefoonnummer Bekijken In Nokia

Video: Uw Telefoonnummer Bekijken In Nokia

Video: Uw Telefoonnummer Bekijken In Nokia
Video: Hoe te sporen een mobiele telefoon en zien waar ze zijn 2024, Mei
Anonim

Wie al jaren één telefoonnummer gebruikt, kent het uit zijn hoofd. Maar toen ontstond er een situatie waarin de gebruikelijke reeks getallen veranderde. Als je het nog niet hebt onthouden, biedt Nokia zijn gebruikers een gemakkelijke manier om een nieuw nummer te controleren.

Uw telefoonnummer bekijken in Nokia
Uw telefoonnummer bekijken in Nokia

Noodzakelijk

  • - Nokia-telefoon
  • - de SIM-kaart die erin is geplaatst, waarvan u het nummer wilt weten
  • - documentatie van de mobiele operator
  • - een vriend die je telefoonnummer heeft

instructies:

Stap 1

Ontgrendel of schakel uw telefoon in. Druk op de middelste knop om het menu te activeren. Zoek daarin de map "Contacten" (op de bovenste regel).

Stap 2

Selecteer een map door er met de muis over te gaan. Bevestig je keuze door op de middelste knop te drukken. In het geopende menu bladert u tot het einde door de telefoonfuncties. De laatste in de lijst is "Geavanceerd". Plaats de cursor erop, klik op "Selecteren".

Stap 3

Wanneer de map Geavanceerd wordt geopend, bladert u door de opties. "Mijn nummers" zou als vierde moeten verschijnen, na het tabblad "Instellingen". Open "Mijn nummers".

Stap 4

In het geopende venster ziet u verschillende regels. De allereerste is "ik". Selecteer deze steek, open deze met de middelste knop. Het nummer dat op het scherm wordt weergegeven, is van jou.

Stap 5

Bij telefoons met touchscreen is de structuur van het vinden van uw telefoonnummer precies hetzelfde. Alleen in plaats van de centrale knop bevestig je je keuze met een aanraking van je vinger of stylus.

Stap 6

Onthoud dat uw telefoonnummer altijd op de doos van uw mobiele serviceprovider of op een speciale kaart staat. Gooi het karton niet weg, maar je kunt de kaart wel bij je dragen door hem bijvoorbeeld in je portemonnee te stoppen.

Aanbevolen: