Hoe Het Saldo Van Een Mts-abonnee Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Een Mts-abonnee Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van Een Mts-abonnee Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Een Mts-abonnee Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Een Mts-abonnee Te Controleren?
Video: Abonnement op OV-chipkaart laden 2024, April
Anonim

Mobiele abonnees controleren voortdurend het saldo van de persoonlijke rekening van de mobiele telefoon. Dit maakt het gemakkelijker om situaties te vermijden waarin een belangrijk gesprek door geldgebrek niet heeft plaatsgevonden. MTS-abonnees kunnen op verschillende manieren achter hun account komen.

Hoe het saldo van een mts-abonnee te controleren?
Hoe het saldo van een mts-abonnee te controleren?

instructies:

Stap 1

Bij de methoden voor het bepalen van het saldo met behulp van een oproep, moet de telefoon zich binnen het netwerkdekkingsgebied bevinden. Kies # 100 # of * 100 # vanaf je telefoon. Het referentienummer dat u kiest, hangt af van uw telefoonmodel, maar meestal werken beide. Wacht tot de tekst verschijnt met cijfers die het bedrag op uw account aangeven.

Stap 2

Bijkomende saldi (pakketten SMS, MMS, minuten, informatie over tariefplannen en diensten) worden weergegeven wanneer u belt naar # 100 * 1 # of * 100 * 1 #. De keuze van de optie wordt ook bepaald door het telefoonmodel. De informatie wordt direct op het display weergegeven.

Stap 3

Door een van de twee nummers te bellen: # 100 * 2 # of * 100 * 2 # - wordt het saldo van de pakketten van extra minuten, sms, mms en GPRS, die een beperkte gebruiksduur hebben, weergegeven.

Stap 4

Abonnees die gebruik maken van de diensten "Krediet" en "Op volledig vertrouwen" kunnen het verschuldigde bedrag vinden door de nummers: # 100 * 3 # of * 100 * 3 #.

Stap 5

Om het saldo van de rekening van het MTS-nummer via internet te achterhalen, activeert u de dienst "Internet Assistant" via de website van de operator. Voer het wachtwoord in dat tijdens de activering is ingesteld en gebruik uw eigen nummer zonder de "acht" als login. Open op de servicebeheerpagina het gedeelte 'Account' en vervolgens 'Accountsaldo'.

Aanbevolen: