Hoe Het Saldo Van Een Persoonlijke Rekening Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Een Persoonlijke Rekening Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van Een Persoonlijke Rekening Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Een Persoonlijke Rekening Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Een Persoonlijke Rekening Te Controleren?
Video: How To Withdraw Money from GoFundMe 2024, Mei
Anonim

Als u informatie wilt krijgen over de status van uw persoonlijke account, kunt u verschillende methoden gebruiken, die elk hun eigen voordelen hebben. Welke methode je ook gebruikt, binnen korte tijd ontvang je de nodige informatie.

Hoe het saldo van een persoonlijke rekening te controleren?
Hoe het saldo van een persoonlijke rekening te controleren?

Noodzakelijk

Paspoort, plastic kaart, internettoegang

instructies:

Stap 1

De meest bekende manier voor veel mensen om het saldo van een persoonlijke rekening te controleren, is een bezoek aan het vertegenwoordigingskantoor van de bank, waarvan de klant een of andere persoon is. Als u besluit deze methode te gebruiken, heeft u bij het contact opnemen met de bank uw paspoort nodig, evenals het rekeningnummer waarvoor u de informatie wilt ontvangen waarin u geïnteresseerd bent. Neem bij aankomst bij de bank contact op met een ter zake bevoegde medewerker. Na identificatie van uw identiteit zal een vertegenwoordiger van de bank u informeren over het saldo op uw rekening.

Stap 2

Zeg wat je niet zegt, maar een bezoek aan de bank zal niet voor iedereen even handig zijn. Om jezelf te behoeden voor eindeloze wachtrijen, kun je je persoonlijke rekeningsaldo op een andere manier controleren. Als er een bankkaart aan uw rekening is gekoppeld, kunt u bij elke geldautomaat het saldo opvragen. Houd er rekening mee dat het beter is om precies de geldautomaat te kiezen die uw kaart bedient. Als u probeert het saldo van een persoonlijke rekening bij een geldautomaat van een andere bank te achterhalen, wordt u voor een dergelijke operatie een commissie van 100-200 roebel in rekening gebracht. Opheldering van het saldo aan de geldautomaat van uw bank brengt geen commissie met zich mee.

Stap 3

Als uw bank de mogelijkheid biedt om de rekening van de klant via internet te beheren, kunt u het saldo van uw persoonlijke rekening opvragen zonder uw huis te verlaten. Ga hiervoor naar het juiste gedeelte van de website van uw bank en log in met de unieke gegevens van de klant. Als uw bank een dergelijke mogelijkheid biedt, maar u kunt niet op uw persoonlijke rekening komen, neem dan contact op met haar kantoor. Hier vult u een aanvraag in om verbinding te maken met de dienst Internetbankieren. Houd er rekening mee dat sommige banken hun klanten een bepaalde vergoeding bieden voor het gebruik van deze service.

Aanbevolen: