Hoe Het Saldo Van MTS Op Een Tablet Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van MTS Op Een Tablet Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van MTS Op Een Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van MTS Op Een Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van MTS Op Een Tablet Te Controleren?
Video: 6 LOOKS with the NEW!! I 💚Revolution: TASTY AVOCADO PALETTE 🥑🥑|| 6 looks - 1 palette 2024, Mei
Anonim

MTS-abonnees willen altijd op de hoogte zijn van hun kosten. Als u de eigenaar bent van een tablet waarop een internetverbinding van MTS is aangesloten, moet u, om met succes de diensten van toegang tot het netwerk te gebruiken en uw account op tijd aan te vullen, weten hoe u het saldo van MTS op de tablet.

Hoe het saldo van MTS op een tablet te controleren?
Hoe het saldo van MTS op een tablet te controleren?

Als u dringend wilt weten wat het saldo van internet op de MTS-tablet is, moet u meer te weten komen over de verschillende manieren om informatie over het account te verkrijgen.

Hoe u de balans van internet op MTS. kunt achterhalen

Om de status van uw thuis- of mobiel internetaccount te controleren, kunt u het helpdesknummer van de operator 0890 bellen. Het gesprek is gratis voor alle gebruikers van simkaarten van MTS. Uw oproep wordt beantwoord door de stem van het geautomatiseerde systeem. Luister naar de informatie uit het hoofdmenu en maak de juiste keuze door op de toets te drukken. De autoinformer vertelt u gedetailleerde informatie over de accountstatus.

Als u de machine niet aankan, wacht dan op het antwoord van de telefoniste door tijdens het luisteren naar het menu op de toets 0 te drukken. Helaas is het nogal moeilijk om een live medewerker van de helpdesk te bereiken vanwege het grote aantal oproepen van abonnees die willen om de problemen die zich voordoen op te lossen. Als je weinig tijd hebt om de informatie te krijgen die je nodig hebt, gebruik dan andere methoden.

Om het saldo van internet op de tablet te achterhalen, kunt u ook een verzoek zoals * 100 # en een oproep sturen. U kunt met dit nummer ook informatie krijgen over de status van het account vanaf een telefoon of computer met een MTS-modem. Als reactie ontvangt u niet alleen gegevens over het saldo op de rekening, maar ook over de hoeveelheid gebruikt verkeer, de saldi van pakketten, de status van promoties en bonussen.

De MTS-operator heeft ook een dienst "Mobile Assistant". Om het te gebruiken, moet je drie eenheden en een uitdaging kiezen. Op het scherm verschijnen combinaties van cijfers die moeten worden verzonden om deze of gene informatie te ontvangen. Na de aanwijzingen kunt u het MTS-internetsaldo op uw tablet controleren.

U kunt ook via sms informatie krijgen over de status van het account. Het is noodzakelijk om een bericht te sturen met de tekst 11 naar nummer 111. Gedetailleerde informatie over het saldo en andere statistieken komt in een antwoord-sms.

Om het saldo vanaf de tablet te controleren, is het handig om de MTS "Internet-assistent" te gebruiken. Ga hiervoor naar de website van het bedrijf, ga naar het servicegedeelte en zoek de regel "accountstatus". Alle benodigde informatie wordt op het scherm weergegeven.

Hoe u de balans van het MTS-thuisinternet kunt achterhalen?

U kunt het saldo van de internet-MTS controleren, als u een modem heeft aangesloten, via uw persoonlijke account op de website van de operator. Om dit te doen, moet u in de bovenhoek van de site uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, het saldo van fondsen en verkeer is na het invoeren in het menu te zien.

Bij sommige betaalautomaten kunt u ook uw MTS-thuisinternetaccount controleren. Bijvoorbeeld bij Sberbank betaalautomaten. Om de benodigde informatie te krijgen, dient u het contractnummer en wachtwoord in te voeren, waarna de benodigde gegevens op het scherm verschijnen.

Hoe MTS-saldo op iPad te controleren

Om erachter te komen hoeveel geld er nog op de MTS-rekening op een Apple tablet staat, kun je naar de MTS-website gaan. Als u een modem gebruikt, kunt u het gedeelte Accountsaldo vinden in de instellingen. De meeste van de genoemde methoden om het saldo op een tablet met MTS Internet te controleren, zijn relevant voor de iPad.

Om altijd op de hoogte te zijn van hoeveel verkeer en geld er nog op de rekening staat, kunt u ook de service "Live Balance" activeren. Ga hiervoor naar uw persoonlijke account in het gedeelte Instellingen, open het item "Simprogramma's" en vervolgens "Mijn saldo".

Aanbevolen: