Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking Op Beeline
Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking Op Beeline

Video: Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking Op Beeline

Video: Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking Op Beeline
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig doen mobiele operators er alles aan om de communicatie tussen abonnees eenvoudig en gemakkelijk te maken. En zelfs het aanvullen van het account van een abonnee is nu mogelijk met de hulp van een andere abonnee - een vriend of familielid. Tegelijkertijd hoeft de tweede niet naar een terminal of geldautomaat te zoeken - geld kan rechtstreeks vanaf uw mobiel naar de rekening worden overgemaakt.

Hoe maak je een mobiele overboeking op Beeline
Hoe maak je een mobiele overboeking op Beeline

instructies:

Stap 1

De mobiele operator "Beeline" biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om de dienst "Mobile Transfer" te gebruiken. Hiermee kunt u op elk moment van de dag geld overboeken van uw rekening naar de rekening van een andere Beeline-abonnee zonder het servicecentrum te bezoeken. Het enige dat u nodig heeft, is het bedrag op uw mobiele account dat u naar de abonnee wilt verzenden. Een aanvraag voor het overmaken van geld kan worden ingediend door het USSD-commando op de mobiel te kiezen: * 145 * abonneenummer * overboekingsbedrag #.

Stap 2

Het abonneenummer wordt aangegeven in tiencijferig formaat, zonder +7 of 8, maar met een aanduiding van de regionale code zoals 960, 963, etc. Het overboekingsbedrag wordt aangegeven in volledige roebels, zonder kopeken, als het tarief niet voorziet in het gebruik van Amerikaanse dollars als valuta van de mobiele rekening. In het laatste geval moet u het bedrag in dollars aangeven. Het wordt automatisch omgezet in roebels als de ontvangende abonnee het roebeltariefplan gebruikt. Druk na het invoeren van de code op de beltoets.

Stap 3

Binnen enkele minuten wordt het bedrag dat u hebt opgegeven in het USSD-verzoek, evenals een commissie van 5 roebel, van uw rekening afgeschreven. Op hetzelfde moment wordt het geld overgemaakt naar de rekening van de ontvangende abonnee, waarover Beeline hem op de hoogte zal stellen in de vorm van een sms-bericht over de aanvulling van het saldo met vermelding van het telefoonnummer van de afzender-abonnee. Deze service wordt standaard door Beeline geleverd en een speciale procedure voor de activering ervan is niet vereist.

Stap 4

De operator kan echter weigeren om geld van uw mobiele account over te schrijven als u uw beginsaldo niet heeft opgebruikt, d.w.z. hebben hun account nooit aangevuld sinds de aankoop van de simkaart en hebben ook het oorspronkelijke saldo niet opgebruikt - meestal 100 of 150 roebel. Beeline kan ook weigeren om het geldbedrag over te schrijven naar het nummer van een andere abonnee als uw of zijn simkaart minder dan drie maanden geleden is geactiveerd.

Aanbevolen: