Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking
Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking

Video: Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking

Video: Hoe Maak Je Een Mobiele Overboeking
Video: Geld Overmaken met de Mobiel Bankieren App | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Om de rekening van een andere abonnee aan te vullen, is het nu niet nodig om een speciale betaalterminal te zoeken of in de rij te staan voor een kaart. Dit kan probleemloos met alleen uw mobiele telefoon, want al veel operators bieden hun klanten een dienst aan met de naam "Mobile Transfer".

Hoe maak je een mobiele overboeking
Hoe maak je een mobiele overboeking

instructies:

Stap 1

De mobiele operator "Megafon" heeft geen speciale verbinding met deze dienst nodig. Je hoeft alleen * 133 * bedrag * abonneenummer # op het toetsenbord te bellen en op de belknop te drukken. Vervolgens wordt 10 tot 150 roebel bijgeschreven op de rekening van een andere abonnee en schrijft de operator een commissie van 5 roebel van uw rekening af.

Stap 2

Om een "Mobiele Overboeking" te doen bij de telecomoperator "Beeline", moet u eerst een aanvraag verzenden en pas daarna de overboeking bevestigen. Het is heel eenvoudig om een aanvraag te verzenden, draai gewoon * 145 * het telefoonnummer van de abonnee * overboekingsbedrag # en druk op de belknop. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat het abonneenummer wordt gekozen in een tiencijferig formaat, dat wil zeggen zonder de acht. Een commissie van 5 roebel wordt afgeschreven van de rekening van de afzender.

Stap 3

Om de service van de MTS-operator te ontvangen, moet u * 112 * abonneenummer * bedrag # bellen en op de belknop drukken. Het bedrag van de overschrijving kan variëren van 1 roebel tot 300. De operator brengt een vergoeding van 7 roebel in rekening voor elke aanvulling van de rekening van een andere abonnee.

Aanbevolen: