Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Via Internetfon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Via Internetfon
Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Via Internetfon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Via Internetfon

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar Megafon Via Internetfon
Video: Услуга «Копилка» от Мегафона. Сохранение и перенос остатков минут и интернета 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig luisteren internetgebruikers niet alleen naar muziek, kijken films, werken, communiceren en winkelen online. Via internet kunt u, zonder uw huis te verlaten, online betalen, ook voor Megafon mobiele communicatie.

Hoe geld over te maken naar Megafon via internetfon
Hoe geld over te maken naar Megafon via internetfon

Het is nodig

bankpas

instructies:

Stap 1

Als u bent geregistreerd in een internetbetaalsysteem, kunt u uw beltegoed opwaarderen met elektronisch geld. Log in op de geselecteerde betaalservice. Selecteer "Betalen" - "Mobiele communicatie" uit de beschikbare opties op de pagina. Voer uw telefoonnummer in tiencijferig formaat in en het bedrag dat u wilt overboeken naar uw mobiele account. Voer uw factureringswachtwoord in en klik op "Betalen".

Stap 2

Als u een bankpas heeft, kunt u uw Megafon-rekening opwaarderen via het Universal Financial System. Registreer u op de systeemwebsite door op de link "Registratie" in de rechterbovenhoek te klikken. Vul uw gegevens in. Klik op de knop "Registreren". Een brief met een activeringslink zou in uw e-mailinbox moeten komen - volg deze.

Stap 3

Ga naar uw account, klik op het item "Betaling" en vervolgens op het gedeelte "Mobiele communicatie". Selecteer het operatorpictogram. Vul in het formulier het nummer in zonder het cijfer 8, het bedrag dat u wilt overboeken naar de rekening en het bankkaartnummer (uw kaartgegevens worden niet opgeslagen in het systeem). Controleer de juistheid van de ingevulde gegevens en klik op "Betalen". Het bedrag wordt binnen tien minuten op uw rekening bijgeschreven.

Stap 4

Gebruik de service van de operator "Megafon" op de officiële website - "Aanvullen van de rekening met een bankkaart". Selecteer uw regio. Vraag een wachtwoord aan als u nog niet bent geregistreerd in het zelfbedieningssysteem “Service Guide”. Nadat u uw persoonlijke rekening hebt ingevoerd, opent u achtereenvolgens de rubrieken "Aanvullende diensten" → "Aanvullen van de rekening met een bankkaart" → "Registratie van een bankkaart".

Stap 5

Registreer uw bankkaart en vul de gegevens in (PAN, CVV (CVC2), vervaldatum). Wacht tot het systeem een bedrag van maximaal 10 roebel op uw kaart heeft gereserveerd. Daarna ontvangt u een PAY-PIN in een sms voor transacties met een bankrekening. Volg de aanwijzingen van het systeem.

Stap 6

Waardeer je saldo op via de officiële Megafon-website. Selecteer het item in het menu "Hoe te betalen" en uw regio. Als opwaardeerservices voor uw regio rechtstreeks vanaf de site beschikbaar zijn, volgt u de systeemprompts. Controleer of de velden correct zijn ingevuld en vul uw account op.

Aanbevolen: