Een Telefoonnummer Alleen Op Achternaam Vinden In Moskou

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Alleen Op Achternaam Vinden In Moskou
Een Telefoonnummer Alleen Op Achternaam Vinden In Moskou

Video: Een Telefoonnummer Alleen Op Achternaam Vinden In Moskou

Video: Een Telefoonnummer Alleen Op Achternaam Vinden In Moskou
Video: 📞 How to get a Free USA phone/Получи бесплатно телефонный номер в США 📱 2024, April
Anonim

U kunt het vaste telefoonnummer op verschillende manieren achterhalen: ten eerste kunt u de telefonische helpdesk gebruiken en ten tweede, als alleen de achternaam van de persoon bekend is, kunt u zoeken in de databases met telefoonnummers op internet.

Een telefoonnummer alleen op achternaam vinden in Moskou
Een telefoonnummer alleen op achternaam vinden in Moskou

instructies:

Stap 1

Ga naar de helpsite https://spravki.net/. Om het telefoonnummer in Moskou te vinden, selecteert u het gedeelte "Adressen en telefoons". Selecteer een stad. Volg dan de link "Moskou Adres en Telefoongids". Voer in het geopende venster de achternaam van de persoon in en, indien bekend, zijn initialen om het telefoonnummer te vinden. Geef vervolgens het aantal records op dat op de resultatenpagina wordt weergegeven, klik op de knop "Zoeken".

Stap 2

Gebruik een online telefoongids. Volg hiervoor de link https://interweb.spb.ru/phone/. Voer de informatie in die u over de persoon weet in het telefoonzoekformulier in Moskou: achternaam, voornaam, patroniem. U kunt ook de geschatte leeftijd van de persoon aangeven als u de exacte geboortedatum niet weet. Klik vervolgens op "Zoeken".

Stap 3

Ga naar de website https://www.nomer.org/moskva/ om het telefoonnummer van een persoon in Moskou te vinden. Voer de achternaam en, indien bekend, de naam en het patroniem van de persoon in en klik vervolgens op de knop "Zoeken".

Stap 4

Of gebruik de dienst https://moinomer.info/. Om een telefoonnummer te zoeken in de vervolgkeuzelijst, selecteert u het land (Rusland) en vervolgens de stad die u nodig hebt (Moskou). Voer vervolgens in het volgende veld de achternaam van de persoon in.

Stap 5

Als u zijn naam of familienaam kent, voert u deze in de daarvoor bestemde velden in om het bereik van uw zoekopdracht te verkleinen. Klik op de knop Personen zoeken. Als u de exacte achternaam niet weet, voert u alleen een deel in, bijvoorbeeld "Ivan", als u niet zeker bent, bijvoorbeeld de achternaam van een persoon Ivanitsky of Ivanenko.

Stap 6

Ga naar https://spravkaru.net/moscow495/ om het nummer van een persoon in Moskou te vinden. Voer de achternaam in, selecteer de mate van overeenkomst: door eerste letters, geheel of gedeeltelijk. Als u de initialen kent, voert u deze in het volgende veld in. Klik op de knop "Zoeken".

Aanbevolen: