Een Muziekcentrum Flashen

Inhoudsopgave:

Een Muziekcentrum Flashen
Een Muziekcentrum Flashen

Video: Een Muziekcentrum Flashen

Video: Een Muziekcentrum Flashen
Video: Teen Titans Go! | Fooooooooood! | DC Kids 2024, Maart
Anonim

Firmwareprogramma's worden periodiek voor elk hardwaremodel afzonderlijk uitgebracht. Bij storingen of veroudering van de vorige firmwareversie is een software-update noodzakelijk.

Een muziekcentrum flashen
Een muziekcentrum flashen

Noodzakelijk

  • - opslagapparaat;
  • - onderhoudshandleiding;
  • - firmwareprogramma;
  • - afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Het muziekcentrum heeft, net als de meeste andere apparaten, software die periodiek moet worden bijgewerkt om de goede staat te behouden, dus registreer u op de website of het forum voor audioapparaten van deze fabrikant om tijdig betrouwbare informatie over software-updates te ontvangen. Afhankelijk van het model en de ondersteunde interfacetypes wordt de firmware op verschillende manieren bijgewerkt.

Stap 2

Zoek een servicehandleiding voordat u uw muziekcentrum flasht, het is ook niet overbodig om de combinaties te achterhalen om het technische menu te openen. De software wordt gedownload van internet, u kunt elke site kiezen, maar het is het beste om de voorkeur te geven aan betrouwbare bronnen.

Stap 3

Bij het kiezen van een firmwarebestand is het het beste om het materiaal te gebruiken waarover positieve recensies zijn. De gedownloade firmwareprogramma's moeten worden uitgepakt en op virussen worden gecontroleerd.

Stap 4

Afhankelijk van de typen ondersteunde interfaces, schrijft u het firmwarebestand naar een verwisselbare schijf of schijf. Plaats het opslagmedium van uw keuze in het muziekcentrum en ga volgens de instructies van de servicehandleiding naar het software-updatemenu. Flash het apparaat opnieuw en koppel het vervolgens, indien nodig, los van alle voedingsbronnen.

Stap 5

Zoek servicecentra in uw stad die werken met de muziekapparatuur van de overeenkomstige fabrikant voor het geval u niet zelfstandig een flits van het muziekcentrum kunt uitvoeren of er een servicehandleiding voor kunt vinden, want in dit geval kunt u het apparaat gewoon bederven, en u nog steeds contact moeten opnemen met reparatiediensten van derden.

Aanbevolen: