Hoe Het Mts-simkaartnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Mts-simkaartnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Mts-simkaartnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Mts-simkaartnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Mts-simkaartnummer Te Achterhalen?
Video: Je Pay&Go prepaidkaart identificeren 2024, Mei
Anonim

Als u een simkaart van de mobiele operator MTS heeft, kunt u het nummer gemakkelijk achterhalen. Er zijn twee eenvoudigste en meest betaalbare manieren om deze informatie te verduidelijken.

Hoe het nummer van de MTS-simkaart te achterhalen?
Hoe het nummer van de MTS-simkaart te achterhalen?

Het is nodig

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u het nummer van de MTS-simkaart moet verduidelijken, kunt u dit op twee radicaal verschillende manieren tegelijk doen. Natuurlijk is elk van de methoden om dergelijke informatie te verkrijgen op zijn eigen manier goed en effectief.

Stap 2

Verduidelijking van het MTS-nummer door het telefoonnummer te kiezen. Plaats de simkaart van de mobiele provider MTS in uw mobiele telefoon en schakel vervolgens het apparaat in. Om het telefoonnummer op te geven, kiest u de volgende cijfercombinatie en drukt u op de belknop: 0887. In het algemeen moet worden opgemerkt dat u dit ook kunt doen door de contactenlijst op uw telefoon te openen. De simkaart bevat alle belangrijke nummers voor de abonnee, ook voor het specificeren van het telefoonnummer van de simkaart zelf.

Stap 3

U kunt het nummer van de MTS-simkaart ook achterhalen door een telefoon te bellen die de nummeridentificatieservice biedt. Nadat je hebt gebeld, wordt een elfcijferig nummer weergegeven op de tweede telefoon, die bij je simkaart hoort. Tot slot zou ik willen toevoegen dat u bij aankoop informatie over het nummer van de MTS-simkaart kunt krijgen. Het telefoonnummer wordt vermeld in de serviceovereenkomst met de mobiele operator.

Aanbevolen: