Hoe Kom Ik Erachter Op Wie Het Mobiele Telefoonnummer Is Geregistreerd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Op Wie Het Mobiele Telefoonnummer Is Geregistreerd?
Hoe Kom Ik Erachter Op Wie Het Mobiele Telefoonnummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Op Wie Het Mobiele Telefoonnummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Op Wie Het Mobiele Telefoonnummer Is Geregistreerd?
Video: Krijg betaald om op advertenties te klikken ($ 11,49 per klik)-GRATIS online geld verdienen | B... 2024, April
Anonim

Steeds vaker moeten mobiele abonnees weten bij wie het mobiele telefoonnummer is geregistreerd. Soms is de reden hiervoor eenvoudige nieuwsgierigheid, en in sommige gevallen is het nodig om de persoon te vinden van wie ongewenste anonieme oproepen komen.

Ontdek gratis op wie het nummer is geregistreerd
Ontdek gratis op wie het nummer is geregistreerd

instructies:

Stap 1

Profiteer van de brede mogelijkheden van internet om erachter te komen op wie het mobiele telefoonnummer is geregistreerd. Meestal kan dit gratis. Probeer uw mobiele nummer in een van de zoekmachines in te voeren en bekijk de resultaten. De kans dat je informatie over de abonnee vindt is natuurlijk vrij klein, maar soms kan de allereerste link de gewenste informatie met je delen. Dit gebeurt als iemand bijvoorbeeld zijn advertentie, cv, portfolio, etc. ergens heeft geplaatst met vermelding van het telefoonnummer voor feedback. Als een abonnee bovendien de eigenaar of zelfs een werknemer van een bedrijf is, is het zeer waarschijnlijk dat zijn nummer op de website van het bedrijf wordt vermeld.

Stap 2

Probeer erachter te komen voor wie het mobiele telefoonnummer is geregistreerd met behulp van speciale bronnen die zijn ontworpen om mensen te vinden. In dit geval zou een geschikte bron bijvoorbeeld https://poisk.goon.ru zijn. Het is een bewezen, gratis en effectieve hulpbron die vaak de gewenste resultaten oplevert. Informatie over de mensen op deze en andere sites wordt echter niet vaak bijgewerkt, dus er is weinig garantie dat het verzoek succesvol zal zijn.

Stap 3

Als de reden voor uw wens om erachter te komen bij wie het mobiele telefoonnummer is geregistreerd, is om te zoeken naar een indringer die u lastigvalt met anonieme oproepen of berichten, is dit al een reden om hulp te zoeken bij de juiste structuren. Probeer eerst je geluk in de gsm-winkels. Aan de eerste paar cijfers van het nummer kun je al zien bij welke operator het hoort. Geef uw klachten door aan de binnendienst en als zij de aanvraag gegrond achten, wordt u geïnformeerd over de abonneegegevens. In dergelijke gevallen stellen experts echter voor om het ongewenste nummer eenvoudigweg te blokkeren.

Stap 4

Neem contact op met de politie en meld uw probleem. Anonieme oproepen, het zoeken naar een getuige van een incident of zelfs een crimineel zijn veel voorkomende klachten van burgers bij de politie. In dergelijke gevallen helpen wetshandhavingsinstanties meestal om de identiteit van de beller te achterhalen, maar het proces kan enige tijd duren voordat alle omstandigheden van het incident zijn opgehelderd.

Aanbevolen: