Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS In MTS
Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS In MTS

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS In MTS

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS In MTS
Video: Универсальная (мужская или женская) супер манишка!Удобный и красивый дизайн. Вяжем спицами.Часть 1. 2024, Mei
Anonim

Telecommunicatie-operators, waaronder MTS, geven hun abonnees de mogelijkheid om de details van sms te bekijken. Een afdruk van de tekst zelf wordt door geen enkele operator verstrekt, aangezien dit verboden is door de wet van de Russische Federatie.

Hoe maak je een afdruk van SMS in MTS
Hoe maak je een afdruk van SMS in MTS

instructies:

Stap 1

Bestel als MTS-abonnee de details van de bestelling op de website van het bedrijf. Ga naar de officiële website van MTS, registreer je indien nodig en bezoek je persoonlijke account. Klik op de knop "Factuurgegevens" en selecteer de subsectie sms. Op het beeldscherm ziet u gegevens over de datum, tijd en telefoonnummer waarnaar het bericht is verzonden. Daarnaast kunt u informatie bekijken over communicatiediensten, GPRS-sessies, MMS, spraakdiensten. Informatie over deactivering, activering en configuratie van diensten, wijziging van het tariefplan worden niet in het rapport opgenomen.

Stap 2

U kunt ook Mobile Detailing bestellen. Kies op uw telefoon het commando * 111 * 551 # druk op de beltoets. Stuur bericht 551 naar 1771. Gebruik de Mobile Portal. Stuur hiervoor een sms 556 naar 1771. Je kunt helemaal gratis verbinding maken met deze diensten, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 3

Een MTS-abonnee heeft, net als elke andere telecomoperator, de mogelijkheid om een factuur met details te bestellen door contact op te nemen met de dichtstbijzijnde communicatiesalon of bedrijfskantoor. Om de nodige informatie te verkrijgen, moet u de adviseur een servicecontract en een identiteitsbewijs bezorgen. Als alle documenten in orde zijn, krijgt u een afdruk met alle benodigde informatie.

Stap 4

U kunt berichten die in de telefoon staan afdrukken met de speciale software die bij de telefoon wordt geleverd. Controleer of je een dergelijk programma hebt, want het wordt niet bij elke mobiele telefoon meegeleverd. Installeer het programma op uw computer, start het systeem opnieuw op. Open daarna het programma en gebruik een USB-kabel om de telefoon op de pc aan te sluiten. Selecteer de sms-subsectie. Selecteer alle berichten tegelijk, druk op de printknop.

Aanbevolen: