Hoe De Locatie Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Locatie Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Als je wilt weten waar je vriend, naaste of gewoon kennis nu is, gebruik dan de speciale service van je operator (de naam van elke service kan anders zijn, de essentie hiervan verandert echter niet). U hoeft slechts één nummer te bellen en de locatie van de andere abonnee zit in uw "zak".

Hoe de locatie van een mobiele telefoon te achterhalen?
Hoe de locatie van een mobiele telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De operator "MTS" stelt abonnees de dienst "Locator" ter beschikking. Onthoud echter dat u, voordat u het gebruikt, eerst de toestemming van de andere abonnee moet verkrijgen om de locatie van zijn mobiele telefoon (respectievelijk en van hemzelf) te bepalen. En pas daarna kunt u veilig een bericht met zijn nummer naar 6677 sturen. Voor elke verzending van een dergelijke sms wordt ongeveer 10 roebel van uw account afgeschreven (minder of meer, het hangt allemaal af van de tarieven van de operator op elk tariefplan).

Stap 2

Megafon biedt haar klanten twee soorten diensten voor het vinden van een mobiele telefoon en zijn abonnee. U kunt de eerste gebruiken op de site locator.megafon.ru, waar u informatie ontvangt over de locatie van een persoon en een kaart met exacte coördinaten. Informatie kan ook worden verkregen via USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # (geef het nummer op in het formaat +7) en door te bellen naar 0888. Nadat u een van deze zoekmethoden heeft gebruikt, ontvangt de gewenste abonnee hierover bericht. Als hij het niet erg vindt, moet hij zijn toestemming in de vorm van een sms-bericht met uw nummer naar 000888 sturen. De kosten van het verzoek bedragen 5 roebel. De operator biedt ouders ook een speciale dienst waarmee ze hun kinderen kunnen zoeken. Toegegeven, het wordt slechts op twee tarieven aangeboden: "Ring-Ding" en "Smeshariki". U kunt meer informatie vinden op de officiële website.

Stap 3

Het bedrijf "Beeline" biedt twee nummers waarmee u de coördinaten van de locatie van de abonnee en zijn mobiele telefoon kunt krijgen: 06849924 en 684. Het eerste nummer is bedoeld voor oproepen en het tweede voor het verzenden van sms-berichten. De berichttekst mag alleen de letter "L" bevatten. Elk verzoek kost u 2 roebel en 5 kopeken (ongeacht of u een sms stuurt of belt).

Aanbevolen: