Hoe U Een Betaling Kunt Krijgen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Betaling Kunt Krijgen Op MTS
Hoe U Een Betaling Kunt Krijgen Op MTS

Video: Hoe U Een Betaling Kunt Krijgen Op MTS

Video: Hoe U Een Betaling Kunt Krijgen Op MTS
Video: How to join MTSArk.co.uk (Steam & Whitelist Method) 2024, Mei
Anonim

De Promised Payment-service, die door veel mobiele operators wordt aangeboden, is erg populair bij gebruikers van mobiele telefoons. Het is inderdaad onmisbaar in situaties waarin er geen manier is om het saldo aan te vullen.

Hoe u een betaling kunt krijgen op MTS
Hoe u een betaling kunt krijgen op MTS

Noodzakelijk

mobiele telefoon, internet

instructies:

Stap 1

Elke operator heeft zijn eigen voorwaarden, die moeten worden herzien. MTS biedt haar abonnees ook de service "Promised Payment" aan, waarmee u altijd in contact kunt blijven, zelfs in een extreme situatie. De geldigheidsduur is 7 dagen. Deze dienst is beschikbaar voor gebruikers van alle tariefplannen. Er zijn echter enkele uitzonderingen - "Beloofde betaling" is niet beschikbaar als de abonnee een vooruitbetalingsmethode gebruikt of is verbonden met de diensten "op volledig vertrouwen" of "tegoed". Dan is er een mogelijkheid om "in het rood" te gaan tot 300 roebel. Als een bedrag van 500 roebel of meer per maand wordt uitgegeven, is een limiet van 600 roebel beschikbaar. Ook moet de rekening een saldo van minimaal min 30 roebel hebben en mag er geen bestaande beloofde betaling zijn.

Stap 2

MTS biedt een unieke service - hoe groter de trustbetaling. Als u tot 300 roebel per maand uitgeeft, bedraagt de "Beloofde betaling" maximaal 200 roebel; als u maximaal 500 roebel uitgeeft, bereikt het bedrag 800 roebel. Zo bedankt MTS zijn actieve gebruikers. Tegelijkertijd is er altijd een bedrag van 50 roebel beschikbaar, waardoor onvoorziene situaties worden voorkomen wanneer het geld op het meest onvoorspelbare moment opraakt.

Stap 3

Om deze onmisbare service te gebruiken, moet u een van de drie beschikbare methoden kiezen. De eerste is de Internet Assistant-service, die zich op de officiële website van de operator bevindt in het gedeelte betaling - beloofde betaling. De tweede manier is om het commando * 111 * 32 # in te stellen. De laatste optie is om 1113 te bellen en de instructies te volgen. Houd er rekening mee dat om de optie om het nummer te blokkeren uit te sluiten, het nodig is om het saldo binnen 7 dagen aan te vullen met een bedrag inclusief de grootte van de "Beloofde betaling".

Aanbevolen: