Hoe Kom Je Erachter Aan Wie De Simkaart Is Uitgegeven?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Aan Wie De Simkaart Is Uitgegeven?
Hoe Kom Je Erachter Aan Wie De Simkaart Is Uitgegeven?

Video: Hoe Kom Je Erachter Aan Wie De Simkaart Is Uitgegeven?

Video: Hoe Kom Je Erachter Aan Wie De Simkaart Is Uitgegeven?
Video: Verwijderen SIM pincode & opwaarderen Kruidvat Pre-Paid SIM kaart 2024, April
Anonim

Als je je verveelt met vervelende oproepen van een onbekend nummer, of je hebt een record van een telefoonnummer gevonden, maar je weet niet wie het is, wil je waarschijnlijk weten aan wie de simkaart met dit nummer is uitgegeven. Mobiele operators geven echter geen gegevens over hun abonnees vrij. Als u dus wilt weten op wie de simkaart is geregistreerd, krijgt u te maken met een aantal problemen.

Hoe kom je erachter aan wie de simkaart is uitgegeven?
Hoe kom je erachter aan wie de simkaart is uitgegeven?

instructies:

Stap 1

Als u wilt weten aan wie een bepaald nummer is toegekend, kunt u rechtstreeks de mobiele provider bellen. Onthoud echter dat deze informatie volgens de wet vertrouwelijk is, dus dergelijke verzoeken worden officieel alleen gedaan door de politie en sommige wetshandhavingsorganisaties van hogere orde, bijvoorbeeld de FSO, FSB, SVR en anderen. Als je echter geen speciale connecties hebt met mensen van deze instanties, of als je geen echt goede reden hebt om je dergelijke informatie te geven, is het onwaarschijnlijk dat je zult slagen.

Stap 2

Probeer rechtstreeks contact op te nemen met de medewerkers van de mobiele operatorbedrijven. Hoewel zij deze informatie niet mogen vrijgeven, kunnen zij onder bepaalde omstandigheden concessies aan u doen. Het kan zijn dat een kennis van je vriend in zo'n bedrijf werkt en je kan helpen. Ga niet in op hoe ze het precies zullen doen. Het belangrijkste is dat je de informatie krijgt die je nodig hebt. Houd er rekening mee dat een medewerker voor zo'n dienst een behoorlijke vergoeding kan vragen.

Stap 3

Een andere manier is om lastige zetten te gebruiken met de manager van de mobiele operator. Om dit te doen, probeer een beetje acteervermogen te tonen en te improviseren. De situatie is als volgt: bij het betalen voor communicatiediensten ziet de operator de persoonlijke gegevens van de persoon die deze produceert. Het is deze informatie die u moet gebruiken als u echt wilt weten op wie de simkaart zit. Dus doe alsof je medelijden hebt en ga naar de afdeling facturering van je mobiele telefoon. Vergeet niet vooraf een "verhaal" te bedenken. Vertel de manager bijvoorbeeld dat je beste vriend op zakenreis is en hij dringend zijn gsm-saldo moet opwaarderen, dus heeft hij je om een dienst gevraagd. Laat de operator akkoord gaan om u te helpen. Als je je zelfverzekerd voelt en je legende volgt, zal de manager je de persoonlijke gegevens van de abonnee vertellen. Als je nog een paar redenen probeert te bedenken, kun je misschien meer informatie krijgen. Als de manager je weigert, neem dan gewoon contact op met een ander punt en volg dezelfde procedure.

Aanbevolen: