Roaming Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Roaming Uitschakelen?
Roaming Uitschakelen?

Video: Roaming Uitschakelen?

Video: Roaming Uitschakelen?
Video: How To Disable Roaming On Android 2024, Mei
Anonim

Roaming is een dienst waarmee een abonnee contact kan hebben bij het verlaten van de "thuiszone". Tegelijkertijd wordt zijn telefoonnummer opgeslagen en kan iedereen hem bellen, zelfs als hij zich buiten Rusland bevindt. Maar het komt voor dat roaming moet worden uitgeschakeld. En hier zijn verschillende manieren voor.

Roaming uitschakelen?
Roaming uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Om deze dienst te deactiveren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw mobiele provider. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Stap 2

U kunt ook uw mobiele serviceprovider bellen. Operators vragen naar de eigenaar van de simkaart en schakelen vervolgens roaming uit.

Stap 3

Als u de mogelijkheid heeft om online te gaan, kunt u deze service uitschakelen op de officiële website van uw mobiele provider. Hiervoor moet u uw wachtwoord en telefoonnummer invoeren. En zoek in het geopende venster het tabblad "Services" en klik tegenover de waarde "roaming" op uitschakelen.

Stap 4

Als u geen wachtwoord heeft om de "Servicegids" te gebruiken, kunt u deze verkrijgen. U kunt ook vertrouwd raken met de methode van verkrijgen op de officiële website.

Stap 5

Het is ook mogelijk voor de exploitant.

Aanbevolen: